PJEVA UZ TOVARA

Ovo ni od Mladena Grdovića nismo očekivali!

17.01.2014 u 14:07

Magarac pjeva Grdovića
Bionic
Reading

Simpatični plišani magarčić koji pjeva pjesmu Mladena Grdovića 'Dalmatinac sam' najnoviji je 'must have' proizvod među Dalmatincima koji su već odlučili da je u pitanju magarac ili, kako vole reći, tovar

Grdovićeva pjesma odavno je himna Dalmacije, a interaktivni plišani tovar harmonikaš ima velike izglede postati zaštitnim znakom Dalmatinaca. Za Zadarski list Grdović je otkrio da i sam ima raspjevanog tovara kod kuće i da katkada zajedno zapjevaju.

'Nasmijao sam se do suza. Išao sam u dućan i na ulazu je bio jedan čovjek s malim sinom. Zaustavio me i rekao: 'Mladene, ovo moraš čuti.' Kad je taj tovar otvorio usta, počeo sam se smijati i još nisam stao. Odmah sam kupio jednog i sad mi doma stoji na klaviru', rekao je Grdović.

Kako je Mladen svojih 35 godina karijere odlučio proslaviti na Valentinovo velikim koncertom u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku u rodnom Zadru, vježbanje u duetu s tovarom dobro će mu doći.

Osim raspjevanog tovara, u prodaji je i velika koka koja pjeva Dvornikovog 'Manijaka' te veseli jelen koji se odlučio za Bešlićev 'Prvi poljubac'.