FASHION GURU

Ovo je suludi kombine na Moniki

17.07.2013 u 07:55

  • +2

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj

Bionic
Reading

'Ona je očiti primjer da se sve da naučiti, od pjevanja pa do odijevanja', rekao je Fashion Guru u svom ovotjednom komentaru. O kome je riječ, saznajte dok glasujete tko je po vama glam, a tko blam

'Rozgin zlatni kombinezon još nekako, bijela plahta kojom je bila omotana - dobro, ali badić... Još nisam vidio da to netko nosi na nastupu', zgrozio se Feshi nakon splitskog nastupa Jelene Rozge.

Zorica Kondža
je 'jedna od naših najboljih pjevačica i stvarno ti ju je gušt slušati, ali zbog toga ne mogu pohvaliti ovu kreaciju koja je Zoricu širila gdje ne treba', rekao je.

Ivana Kovač
je pak 'išla na zihericu' i, ako je Feshiju baš sve vjerovati, bila je 'na visini zadatka', i to 'kao da je ispala iz nekog starog talijanskog filma'.

Anamarija Asanović
nosi torbu koja 'nije normalna torba za večernji izlazak', opet je iznerviran Feshi.

Vlatka Pokos je pak ponovila istu (ne baš laskavu) haljinu zavjesa kroja, pa ako se pomalo modno izgubila, što se svima dogodi, neka pita.

Jelena Ristić, cura Novaka Đokovića, 'ne mora se napirlitati ili na sebe stavljati nepotrebne modne dodatke'. Izabrala je Oscar de la Renta haljinu i 'nije fulala'.