MODNO NADAHNUĆE

Ovo je savršen dvojac za prve jesenske dane, a čini nas pouzdano vitkijima

02.09.2022 u 12:29

Bionic
Reading

Ušli smo u rujan, pa čak i oni koji su još u mislima još negdje u ljetu sad počinju razmišljati o jesenskoj garderobi

Jesen samo što nije tu, a ulazak u novu sezonu izvrsna je prigoda da zavirimo u ormare i da uložimo u nove sezonske komade koje ćemo uklapati u savršene modne kombinacije.

Vječita inspiracija su Francuskinje, čijih se chic kombinacija jednostavno ne možemo zasititi, a jedan modni klasik koji obožavaju ove zaljubljenice u modu su i traperice.

I to ne bilo kakve!

Tjedan mode

Bonjour, Paris! Francuskinje su pokazale vješte modne kombinacije, a najveći hit bit će ovakve čizme i torbice

Pogledaj galeriju

Francuske modne ikone poput Anne-Laure Mais, Jeanne Damas ili Camille Charriere najradije nose varijante širokih nogavica, a velike su ljubiteljice trapezica koje rado nose u brojnim prigodama.

Ako vam se sviđaju takvi modeli, najbolje je investirati u varijante s visokim strukom koji ima i veliku prednost da nas čini vitkijima i mršavijima te izvrsno pristaje svakom obliku tijela.

Upravo zahvaljujući tim značajkama, ovakve traperice su vrlo laskave i nevjerojatno cool pa niti ne sumnjamo da će ih rado prigrliti brojne fashionistice.

Naravno, traperice i tenisice savršen su spoj i ultimativni modni klasik, a chic Francuskinje najradije biraju prepoznatljiv model starki s potpisom Conversea, koji je svoj današnji dizajn dobio prije 100 godina.

Kultne tenisice s vremenom su postale modni klasik koji rado nose i mnoge poznate zaljubljenice u modu, poput Gigi Hadid, Kaie Gerber, Diane Kruger...