GISELE Bündchen

Ovo je savjet za ljepotu kojeg se slavna Brazilka drži godinama

27.08.2020 u 23:57

Bionic
Reading

Brazilka Gisele Bündchen, jedna je od najuspješnijih manekenki svih vremena, a blistav ten i bujna, njegovana kosa njezin su zaštitni znak

Slavna 40-godišnjakinja koja je godinama u sretnom braku sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Gradyjem, oduševljava svojom prirodnom ljepotom, a dugonoga se Brazilka strogo drži beauty pravila.

Gisele ne prepušta čišćenje lica ma koliko god bila umorna.

'Nikad ne bih otišla u krevet bez da skinem šminku. To je pravilo kojeg se oduvijek držim. Ma koliko god da sam pospana ili sam imala naporan dan, ne odlazim u krevet bez da temeljito očistim lice. Zbog posla sam morala nositi puno šminke i jedva sam čekala doći doma, skinuti make up i otići na spavanje s očišćenim licem', rekla je Gisele koja kaže kako je to njen beauty ritual kojeg nikad ne preskače.

Kad je u pitanju make up, Gisele je od svoje majke naučila kako je manje više.

'Svatko bi se trebao držati onoga što mu odgovara i što mu daje samopouzdanje. Vremenom sam počela shvaćati što znači izreka da ljepota dolazi iznutra', rekla je Gisele.

Dodala je i kako se ne nimalo ne boji starosti.

'Starenje je prirodan proces i neodvojiv je dio našeg života. Vrlo je izazovno i to je nešto što trebamo prigriliti jer prolazimo kroz različite faze u životu. Osim toga, sa starenjem postajemo zadovoljniji sami sobom, učimo nove stvare i stječemo dragocjena iskustva', kaže brazilska ljepotica koja je u braku s Tomom od 2009. godine.