SVI JU ŽELE

Ovo je najpopularnija torba godine koju u svom ormaru priželjkuju sve modne ovisnice

24.12.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Chic torbica 'Antonia' od umjetnih bisera koju je u sklopu svoje kolekcije za jesen/zimu 2017. predstavio modni brend Shrimps izazvala je opću euforiju kad se prvi put pojavila u online trgovinama. Potražnja za ovim torbicama skočila je munjevitom brzinom, a nije pala ni dan danas

Vrlo brzo nakon što je ova torbica ugledala svjetlo dana Instagram su preplavile fotografije trendi torbice koju u svom ormaru priželjkuju sve živuće trendseterice, a danas je gotovo nemoguće otvoriti Instagram profil neke poznate fashionistice i ne pronaći barem jedan model Shrimps torbice.

Shrimpsova torba sačinjena u potpunosti od umjetnih bisera postala je zaštitni znak ovog londonskog brenda iza kojeg stoji mlada talentirana dizajnerica Hannah Weiland. Brend je osnovan 2013. godine, nakon što se Weiland sa stečenom diplomom iz tekstilnog dizajna odlučila okušati u modnom biznisu.

View this post on Instagram

This bag✨

A post shared by Gabriela Atencia (@vinnemico) on

Popularnost ove torbe ne jenjava već mjesecima, a ako bismo trebali izdvojiti torbu koja je obilježila 2018. te koja će i u nadolazećoj 2019. biti jednako omiljena među pripadnicama ljepšeg spola, onda je to zasigurno Shrimpsova 'Antonia'.

View this post on Instagram

Home for 7 days @shrimps

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Weiland je shvatila da je pogodila zlatnu žilu, pa je u naredne dvije kolekcije predstavila još nekoliko sličnih modela poput torbe 'Venezia' koja je vrlo brzo krenula stopama 'Antonije'. Dok cijena modela 'Antonia' drži cijenu od oko 3.775 kuna (£450), model 'Venezia' trenutno se na službenoj stranici brenda prodaje po sniženoj cijeni od 2.643 kune (£315).

View this post on Instagram

🌸🌸

A post shared by Shrimps (@shrimps) on