ZODIJAČKI OSVETNIK

Ovo je najosvetoljubiviji horoskopski znak i nikako mu se ne biste trebali zamjeriti

24.10.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Svi ponekad imamo potrebu vratiti milo za drago, no neki znakovi žude za osvetom više od ostalih. Evo kome se nikako ne biste trebali zamjeriti!

Škorpion

Apsolutni prvak u najtežoj kategoriji kad je o osveti riječ. Sve duboko i intenzivno proživljava, a osobito neugodna iskustva.

Ako ste mu na bilo koji način učinili nažao, iznevjerili njegovo povjerenje, obmanuli ga ili slagali, možete biti sigurni da će vam to vratiti. S kamatama. Osveta mu je prirodna reakcija na tuđe postupke koje je doživio usmjerenima protiv sebe. Ovisno o onom što ste učinili, a još više o tome koliko vam je zamjerio, njegova se osveta u najboljem slučaju može svesti na podbadanje, koje će potrajati mjesecima ili godinama, a u najgorem vas navesti da se poželite odseliti na drugi kontinent. Ili planet.

Pronicljiv i intuitivan, Škorpion će lako otkriti vašu najslabiju točku i po njoj početi gađanje iz teške artiljerije. Naći će načina da vam zagorča život na kojem god planu uspije, makar i na svoju štetu. Koliko god da je prijatelj kakvog možete poželjeti, toliko se može pretvoriti u neprijatelja iz najgore noćne more. Čak i ako zakopa ratnu sjekiru, teško da će vam potpuno oprostiti. Zaboraviti sigurno neće.

  • +10
Kendall Jenner u horoskopu je Škorpion, rođena je 3. studenoga 1995. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bik

Bikovi su prilično strpljivi i ne daju se lako izbaciti iz takta. Možda će vam zbog prvog postupka koji im se nije svidio progledati kroz prste i dati do znanja da im se to ne sviđa. Ponovi li se priča, iskusit ćete njihov gnjev. Otvoreno će vam sasuti u lice sve što vas ide i potruditi vam vratiti višestrukom mjerom. Spasiti vas može jedino isprika. Puno njih. Dugo im treba da planu, a još duže da im popusti ljutnja.

  • +30
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Hanks/White House / Zuma Press / Profimedia

Lav

Povrijedite li im ponos, iznevjerite ih, osvojite li osobu ili položaj za koje smatraju da im pripadaju, nećete proći nekažnjeno. Ranjeni lav vrlo je opasan, a isto se odnosi na pripadnike tog znaka. Zapaprit će vam gdje stignu pa čak i zabiti nož u leđa kad se najmanje nadate. Morat ćete se jako i dugo truditi da im se vratite u milost.

  • +9
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia