ZGODNI ŠVEĐANI

Ovo je najljepši par s kraljevskih dvora

10.05.2017 u 14:03

Bionic
Reading

Norveški kralj Harald V i njegova supruga, kraljica Sonja obilježili su 80. rođendan zajedničkim slavljem na kojem su okupilo birano društvo plave krvi iz najpoznatijih europskih dinastija

Norveški kraljevski par proslavio je u Oslu svoj jubilarni rođendan glamuroznim slavljem na kojem nije nedostajalo otmjenih uzvanika iz europskih kraljevskih obitelji.

Kraljica Sonja, kojoj bi rijetko tko dao 80 godina, blistala je u lijepoj zelenoj toaleti. Njezin suprug Harald, a između njih je tek nekoliko mjeseci razlike, izgledao je vrlo mladoliko u elegantnom rođendanskom izdanju.  

Dakako, najviše pozornosti izazvao je atraktivni švedski par, princ Carl-Philip i njegova supruga, princeza Sofia Hellquist, koja je, prije nego se udala za princa, bila starleta i natjecateljica u reality showu.

  • +6
Rođendan norveškog kralja Haralda V Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prinčevski par bio je vrlo zapažen u elegantnom, modno usklađenom izdanju, a lijepa princeza, koja u rujnu očekuje prinovu, blistala je u glamuroznoj, bogato ukrašenoj haljini koju je kombinirala sa sivom bundom. Princ Carl-Phillip i lijepa Sofia već imaju i jednogodišnjeg sinčića Alexandera.

Hellquist je udajom za princa 2015. dobila titulu vojvotkinje od Värmlanda. Princ i princeza svoj poseban dan proslavili su u društvu 550 uzvanika, a bivša manekenka, kojoj nekad ni golišavi fotosessioni nisu bili strani, očarala je u vjenčanici poznate švedske dizajnerice Ide Sjöstedt.

Princ je tada zahvalio javnosti na podršci. 'To pokazuje da je Švedska topla zemlja s puno ljubavi', rekao je Carl-Philip.

Osim ovog poznatog prinčevskog para, svečanosti u kraljevskoj palači u Oslu nazočili su sestra Carl-Philipa, švedska princeza Victoria sa suprugom, princem Danielom, miljenica modnog svijeta, danska princeza Mary u još jednom odličnom večernjem stajlingu, a događanje na norveškom dvoru nisu propustili ni švedski kralj Carl Gustaf, norveška princeza Mette-Marit, kraljica Maxima i dr.