KOJOJ BOLJE STOJI?

Ovo je haljina za kojom su se pomamile poznate ljepotice

18.02.2015 u 14:48

Bionic
Reading

Malin Akerman, kanadska glumica švedskih korijena, u narančastoj haljini sve popularnijeg dizajnerskog dvojca Cushnie Et Ochs bila je zvijezda večeri na zabavi koju je povodom skorašnje dodjele Oscara organizirao Bvlgari

Plavokosa glumica, koju smo gledali u filmovima 'Zavodnik', 'Nevolje u raju' i 'Rock of Ages', bila je kraljica večeri u smjeloj narančastoj haljini do koljena koja je naglasila njezinu besprijekornu liniju.

Malin (36) je ovaj look upotpunila efektnim zlatnim sandalama, metalik torbicom i najtraženijom frizurom ove sezone, valovitimbobom!

Lijepa glumica izgledala je bez greške u hit haljini Cushnie Et Ochs, za kojom su poludjele mnoge slavne cure.

Potpuno istu kreaciju mogli smo nedavno vidjeti na još dvije slavne ljepotice, glumici i modelu Emily Ratajkowski te portugalskoj manekenki Sari Sampaio, a one su se u identičnoj haljini pojavile na istom događaju. Iako je to trenutak kojeg se grozi većina slavnih dama, dvjema ljepoticama to je bilo jako simpatično pa su veselo pozirale u seksi narančastoj kreaciji.


Iza ovog sve traženijeg brenda stoje talentirane kreatorice Carly Cushnie i Michelle Ochs, a 2012. magazin Forbes uvrstio ih je na popis najutjecajnijih dizajnerica u dobi do 30 godina.

Djevojkama sjajno ide, a njihove prepoznatljive zavodljive haljine, često s prorezima na strateškim mjestima, obožavaju mnoge slavne fashionistice, među kojima su Rosie Huntington-Whiteley, Jennifer Lopez Selena Gomez, ali i prva dama SAD-a Michelle Obama