Preloved Market

Ovo je blagdanski buvljak koji ne smijete propustiti!

30.11.2023 u 10:04

Bionic
Reading

Predblagdansko vrijeme idealno je za pokretanje novih inicijativa. Upravo zato je prvi adventski vikend, točnije subota 2. prosinca, sjajna prilika za organizaciju jednog posebnog događaja. Preloved Market, koji će se u prijepodnevnim satima održati u Katranu, buvljak je specijaliziran za mališane. Naravno, zabava za cijelu obitelj je zagarantirana i svi su pozvani!

Približavajući se kraju godine, sve više promišljamo o vrijednostima koje bi morale zadržati značaj u svakodnevici. To su darivanje, donacija i međusobna solidarnost, a ima li bolje prilike za izražavanje toga od organizacije buvljaka? U sjajnom trenutku je nastao Preloved market, blagdanski buvljak za mališane, koji će se održati 2. prosinca u zagrebačkom Katranu od 10 do 13 sati. Fokus prvog Preloved marketa prvenstveno je na dječjim stvarima koje se ističu kvalitetom, dizajnom i naravno, sniženim cijenama, prepoznatljivim za buvljak. Važnost marketa dodatno podiže svijest o održivosti i odgovornoj kupnji što platformi Preloved market daje dodatnu vrijednost. Pronaći će se ovdje dječja robica, oprema za bebe, kolica, auto sjedalice, hranilice, igračke i brojne druge stvari koje god možete zamisliti, a namijenjene su mališanima.

Nije zato neobično da su ovu inicijativu podržale sjajne mame influencerice, koje je okupila Ines Šitum. Njezin profil @more_less_ines svakodnevno inspirira pratitelje o temama majčinstva i interijera, pa će joj se u kutku buvljaka Meet & Greet pridružiti prijateljice i influencerice Iva Šutić, Ana Grzunov, Maja Bešenić, Matea Halilović, Nastasja Chiara Petrić, Ivana Štih, Martina Palić, Petra Ninčević, Emilija Lasić Črepić, i brojne druge.

Osim razmjene iskustava o roditeljstvu i poučnih savjeta za odgoj, kao i prodajnih štandova, Preloved market nudi bogat zabavni sadržaj za cijelu obitelj. Posjetitelji će imati prilike fotografirati se u magičnom božićnom setu kutka Foto Priče uz fotografa Matiju Vurija i dobiti fotografije u digitalnom obliku, uživati u art programu prilagođenom dječici JUICEKANJE, koji je nastao u suradnji travel influencerice Ane Grzunov, Ateljea no.1 i Laboratorija zabave, kao i hrani i piću na prigodnim adventskim štandovima u Preloved Zimskom vrtu.

Vrijedi spomenuti kako se ulaz na buvljak Preloved Market ne naplaćuje, a mjesta za izlagače su se odavno popunila. Šuška se da će idući Preloved Market posebno razveseliti ljubitelje uređenja doma, zato zaprati službeni Instagram profil za više informacija!