DAKOTIN NOVI LOOK

Ovo je bez sumnje najpoželjnija frizura u 2015.

17.04.2015 u 10:17

Bionic
Reading

Nema sumnje da je ležeran bob hit frizura 2015. godine, a svoje duge kose odrekla se i zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' Dakota Johnson i ponosno pokazala novi look – bob s nezaobilaznim šiškama

Dvadesetpetogodišnjoj glumici koja je zahvaljujući ulozi u superunosnom filmu preko noći postala jedna od najpopularnijih holivudskih glumica, nova mladenačka frizura sjajno pristaje i dobro joj se uklopila u svakodnevni jednako ležeran stil. Svakako će biti zanimljiv vidjeti kako će stilizirati svoju novu it frizuru za glamurozna događanja.

Trendovska frizura godine, bob u kombinaciji mekanih i tvrdih linija, šišan je na način da je vanjska linija tvrda i naglašena, a ostatak kose, ovisno o njezinoj teksturi, šišan stepenasto, a zahvaljujući takvom načinu šišanja, skida se težina s unutrašnjeg oblika, pa kosa ima izražen pokret i volumen. Zbog boba brojne su slavne ljepotice ostale bez svojih zanosnih uvojaka, a trend kraćih frizura ne jenjava.

Ležeran bob trenutačno je najpopularnija frizura među slavnim ljepoticama, a za na nj su se odlučile između ostalih Sienna Miller, Kate Bosworth, Elizabeth Olsen, Jessica Alba, Jennifer Lawrence i mnoge druge slavne zvijezde.

Ovaj tip frizure pristaje svima bez obzira na to imaju li ravnu ili prirodno valovitu kosu, a prednost je ta što ne zahtijeva puno truda i vremena oko održavanja. Cilj je postići ležeran look za svaki dan, da kosa izgleda pomalo neuredno, a za svečanije prigode poigrajte se uvijačima za kosu i oblikujte kosu uvijačem ili četkom za feniranje i stvorite ležerne valove u kosi.