LJUBAV JE U SABORU

Ovo je Barbara Medved, supruga Jasena Mesića

30.09.2014 u 15:42

Bionic
Reading

Bivši ministar kulture i saborski zastupnik Jasen Mesić 20. rujna uplovio je u bračne vode sa svojom odabranicom, osam godina mlađom Barbarom Medved

Atraktivnu Barbaru Medved 42-godišnji Jasen Mesić upoznao je na svom radnom mjestu, u Saboru. Naime 34-godišnja crnka radi kao tajnica Odbora za turizam, a ova je bivša manekenka i voditeljica HTV-ove emisije 'Kod kuće je najljepše' osvojila Mesića svojom ljepotom te šarmom.

Za svojih 170 uzvanika, među kojima su bili obitelj, prijatelji i kolege, pripremili su veliko slavlje u restoranu Okrugljak nakon što su izmijenili zavjete u Crkvi sv. Katarine. Mesiću je kum bio kolega iz HDZ-a Davorin Mlakar, a mladencima su nazdravili i Tomislav Karamarko, Milijan Brkić te zastupnici Gordan Jandroković, Ante Babić, Ivan Domagoj Milošević, Goran Beus Richembergh i Saša Đujić.


Osim Mesića, ljubav u saborskim klupama pronašao je europarlamentarac Andrej Plenković, koji planira vjenčanje s Anom Maslać, voditeljicom saborske Službe za pravne poslove i ljudske potencijale.