TJEDNI HOROSKOP

Ovnovima, Bikovima i Jarcima smiješi se poslovni uspjeh, a Vodenjaci i Ribe više sreće imat će na ljubavnom planu

 • Autor: Ozren Podnar
 • Zadnja izmjena 01.07.2019 06:20
 • Objavljeno 01.07.2019 u 06:20
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Organiziranost i sposobnost djelovanja pod pritiskom približit će Ovnove poslovnom cilju, poduzetni i komunikativni Bikovi domoći će se primamljive zarade, a uz malo fleksibilnosti i Jarcima će se otvoriti niz mogućnosti. Unatoč povoljnom razvoju situacije, svi bi trebali pripaziti na potrošnju. Dobro raspoloženi i komunikativni, Vodenjaci će začas steći tuđe simpatije, a Ribe će se savršeno snalaziti u svakom društvu i uživati u živahnom razgovoru s novim poznanicima

Redovna komunikacija i njegovanje dodirnih točaka pomoći će Ovnovima očuvati sklad u vezi. Budite tolerantniji i ponekad odšutite frustraciju. Ako vam je način na koji se obično zabavljate dosadio, budite inventivni i smislite nešto novo. Društvo će vas slijediti. Posvetite se grupnim projektima i pomozite suradnicima. Obuzdajte potrošačke strasti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +35
 • +32

Poznati Ovnovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovima je izgledan sukob oko kućnog popravka ili podjele troškova. Sagledajte situaciju iz partnerove perspektive i mnogo toga bit će vam jasnije. Slobodnim Bikovima smiješi se obećavajuće poznanstvo. Um će vam raditi precizno kao švicarski sat pa ćete lakoćom prevladavati teškoće. Povežite se s maštovitim ljudima i istražite nove mogućnosti. Smiješi vam se primamljiva zarada, ali nemojte potrošite viši od trećine.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +40
 • +37

Poznati Bikovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci, pokuša li vam voljeni zapovijedati, ostanite smireni. Uzmite u obzir njegove pritužbe, ali ne dopustite mu da prijeđe granicu, makar to značilo kraj vaše veze. Budite suzdržani u društvu i ne sudjelujte u tračevima. Iako ćete raditi više no inače, nećete biti iscrpljeni. Osjetite li da ne možete sve obaviti sami, zatražite pomoć bez oklijevanja. To neće nauditi vašem ugledu.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +47
 • +44

Poznati Blizanci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rakovima će goditi česti izlasci i intenzivne društvene aktivnosti. Dopast će vam se netko vrlo samouvjeren, no ta osobina krasi mnoge neodgovorne i samožive ljude. Upustite li se u vezu, izgledno je da ćete se naći u zamci i bez prava glasa. Želja da sve bude po vašem mogla bi stvoriti zlu krv u vašoj radnoj sredini. Budite strpljivi i otvoreni prema kompromisu.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Rakovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavovi, ne zahtijevajte od druge strane da vam čita misli, nego joj jasno priopćite što vam je na umu. Pokažete li dobru volju, riješit ćete nesuglasicu. Slobodni Lavovi neka se posvete radnjama koje mogu obavljati sami. Ne možete li pronaći izlaz iz zamršene poslovne situacije, napravite stanku i neko vrijeme ne razmišljajte o problemu. Intuicija će vam javiti odgovor.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +44
 • +41

Poznati Lavovi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Željne zbivanja i promjene, Djevice će rado izlaziti i sklapati nova poznanstva. Posjetite mjesta na kojima nikad niste bili. Zahvaljujući povoljnoj Veneri, očekuju vas ugodna iznenađenja. Ako ste u vezi, uz malo lukavosti učvrstit ćete odnos i izgladiti nesporazum. Naoružajte se strpljenjem i uhvatite u koštac s teškoćama. Posvetite se poslovima u kojima će vaša preciznost i temeljitost doći do izražaja.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +43
 • +40

Poznate Djevice

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage će nešto ozlojediti, ali umjesto pretvaranja u namrgođeno gunđalo radije pokažite vedriju stranu svoje naravi. Onaj na koga ciljate vjerojatno nije prikladan za vas, ali munjevito ćete se utješiti. Potpuno se posvetite obavezama i ne ulazite u raspravu sa suradnicima. Ovaj tjedan idealan je za rješavanje zaostataka. Unošenje reda u neposredno okruženje ispunit će vas zadovoljstvom.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznate Vage

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Škorpioni kojima je žestoka svađa idealan oblik ljubavne predigre, trebali bi upitati partnera što misli o tome. Možda bi rado preskočio takav uvod. Iako ćete biti gladni izlazaka i akcije, pronađite vremena za dom i obitelj. Pristupite teškoćama s kojima se suočavate na nov način. Netko bi vam mogao povjeriti čuvanje njegove imovine - budite odgovorniji nego da je vaša.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +14
 • +11

Poznati Škorpioni

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strijelci, osjećate li se nezadovoljno i sputano u odnosu, nemojte djelovati prenagljeno. U prvi mah učinit će vam se da možete riješiti problem radikalnim zahvatom, no time biste produbili sukob. Ozbiljnije pristupite financijama i na vrijeme podmirite sva dugovanja. Dokažite da i Strijelci mogu biti odgovorni. Ako ste u profesionalnoj nedoumici, potražite savjet iskusnijeg suradnika.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +34
 • +31

Poznati Strijelci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pažnja kojom će Jarci obasuti partnera djelovat će poput vitaminske injekcije na vaš odnos. Međutim, ako se tek udvarate, budite umjereni u nastupu jer biste neobuzdanim izljevom emocija zbunili svoju simpatiju. Budete li fleksibilni i spremni na suradnju, pa čak i na sporednu ulogu, doći ćete u priliku razviti uspavane potencijale. Prilagodite se ograničenjima kućnog proračuna i ne trošite na statusne simbole.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +23
 • +20

Poznati Jarci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će živjeti vrlo dinamično i stalno biti u potrazi za intenzivnim iskustvima. Dobro raspoloženi i komunikativni, začas ćete steći tuđe simpatije. Upotrijebite maštu i ispunite trenutke provedene s voljenim zabavom i uzbuđenjima. Ozbiljno se prihvatite posla i u roku dovršite započeto. Ne učinite li to sad, pritisak i nespokoj mogli bi vas pratiti cijelog ljeta.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +19
 • +16

Poznati Vodenjaci

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok će slobodne Ribe uživati u mogućnostima koje im Venera nudi, zauzeti će doći u veliko iskušenje i ljutiti se zbog toga što bigamija nije legalna. Doznat ćete da se netko blizak obogatio i pomisliti da ga možete zatražiti pozajmicu pod povoljnim okolnostima ili mu predložiti ulaganje u vaš projekt. Njegova bi prva reakcija bila pozitivna, ali nemojte se zavaravati - bila bi to samo pristojnost.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

 • +37
 • +34

Poznate Ribe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!