NISU MATERIJAL ZA VEZE

Ovnovi su nagli i svadljivi, a ovi znakovi iz njih izvlače ono najgore

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 05.04.2020 19:23
  • Objavljeno 05.04.2020 u 19:23
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Volodymyr Melnyk / Panthermedia / Profimedia

Nakon što smo bacili pogled na znakove koji se dobro slažu s Ovnom, dužni smo proučiti i suprotnu stranu spektra. Ovan je nagao i svadljiv tip s kojim je lako ući u sukob, a ovo su znakovi koji iz njega izvlače ono najgore.

Rak

Iako u početku jedno drugom pristupaju radoznalo, njihov je spoj jedan od najnestabilnijih u zodijaku, a njihovo nerazumijevanje legendarno. Ovan pristupa izazovima direktno i bez puno kalkuliranja, dok je Rak oprezniji i promišljeniji. Dok je Ovan osvajač, Rak postaje nasilan samo ako je ugrožen on ili netko njemu važan.

  • +4
  • +1

Margot Robbie je horoskopski Rak, rođena je 2. srpnja 1990.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navedene razlike čine njihov odnos teško održivim. Ovan će često postavljati zahtjeve pred Raka i prigovarati ako mu ovaj ne udovolji, a Rak će se povlačiti u svoju ljušturu i povremeno uzvraćati udarce svojim opakim kliještima. Ovoj su vezi svojstvena česta pomirenja i ponovni razlazi.

Jarac

Ova dva tvrdokorna tipa prije će jedno drugo zamrziti nego živjeti u ljubavi. U ranoj fazi poznanstva bit će si međusobno silno zanimljivi, no sporovi će početi izbijati čim jedno od njih samostalno donese odluku o nečemu od zajedničkog značaja. Onaj drugi će se sigurno suprotstaviti i započeti nadmetanje bez predaha.

  • +3

Kate Middleton je u horoskopu Jarac, rođena je 9. siječnja 1982.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oboje su ambiciozni i marljivi, ali njihovi su stilovi i motivi različiti. Ovan je vruć, nagao i strastven, dok je Jarac proračunat, štedljiv i okrenut polaganom, ali sigurnom napretku. Dok je njihova ljubavna veza obilježena borbom ega, na poslovnom planu mogu se pristojno složiti. U profesionalnom odnosu lakše će podijeliti dužnosti i nadopunjavati se u obostranom interesu.

Djevica i Bik

Ovna iritiraju ova dva zemljana znaka jer sporije donose odluke i radije čuvaju status quo nego što se upuštaju u eksperimente koji ne donose očitu i predvidljivu korist. Ovan je skloniji riskiranju i zaduživanju jer je optimistično uvjeren da će kad-tad uspjeti vratiti dug. Djevica i Bik imaju konzervativniji odnos prema novcu i više cijene spor, ali pravocrtan napredak, nego neizvjesne projekte koji bi mogli završiti jako dobro, ali i jako loše. Bik je nešto bolji izbor za Ovna jer se može s njim uskladiti u seksu, dok je intimni život Ovna i Djevice češće obilježen frustracijama.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!