TJEDNI HOROSKOP

Ovnovi će se odricati kako bi ugodili drugima, dok će Blizanci tragati za tjelesnim užicima

06.11.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Bikovi se ne bi trebali previše opterećivati tuđim životima, niti očekivati od obitelji i prijatelja da žive prema njihovim kriterijima. Rakove će frustrirati ponašanje partnera i bližnjih, a ključ uspjeh ležat će u dobroj komunikaciji i spremnosti na ustupke

Kod zauzetih Ovnova prepirke će biti učestala pojava, a njihova potreba da kontroliraju dragoga pokazat će se kao najveći izazov. Mnogima će se poboljšati materijalne prilike, a pojedinci bi mogli dobiti vrijedan dar, nasljedstvo ili konačno riješiti imovinski spor. Često će biti napeti i razdražljivi, što će se odraziti i na njihov san.

Pogledaj detaljni horoskop

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
SARAH JESSICA PARKER JE OVAN, ROĐENA JE 25. OŽUJKA 1965. Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za Bikove vrijedi ona - malo više strpljenja i tolerancije i popravit će se njihov odnos s okolinom i donijeti im emocionalni mir. Bit će rastreseni i brzopleti u donošenju odluka, pa treba voditi više računa o vremenu i rokovima i ne ostavljati ništa za posljednji trenutak. Savjet - ne ignorirajte simptome prehlade!

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
PENELOPE CRUZ JE BIK, ROĐENA JE 28. TRAVNJA 1974. Izvor: Profimedia / Autor: RON ADAR / M10S / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Blizanci u vezama ulaze u uzbudljivo razdoblje - tragat će za tjelesnim užicima, a dokaze ljubavi tražit će u poljupcima i zagrljajima. Slobodni bi mogli sresti osobu koja će u njima probuditi uspavanu strast. Planetarni utjecaji ističu njihov nemir i potrebu da promjene poslovne okolnosti ili čak radno mjesto, a traže li izazov, bilo bi dobro razmisliti radije o pokretanju dodatnog posla. Krajnji je trenutak da uvedu potrebne preinake u svakodnevicu i poboljšaju si kvalitetu života.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
HEIDI KLUM JE BLIZANAC, ROĐENA JE 1. LIPNJA 1973. Izvor: Profimedia / Autor: "SJWORK" / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako će ih frustrirati ponašanje partnera i bližnjih, Rakovi ne smiju zaboraviti da je većina problema rješive prirode. Ključ uspjeha ležat će u dobroj komunikaciji i spremnosti na ustupke. Krasit će ih odlučnost i entuzijazam, zbog čega neće odustajati od svojih ciljeva, a zvijezde će ih dodatno ohrabriti na planiranju novih projekata ili promjeni posla.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
MARGOT ROBBIE JE RAK, ROĐENA JE 2. SRPNJA 1990. Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen

Partner će cijeniti njihovu iskrenost i spremnost na preuzimanje inicijative, pa će postići primjer, dok Lavovima samcima vikend donosi susret koji će ih se snažno dojmiti. Nedostajat će im objektivnosti i promišljenosti u upravljanju novcem, a precjenjivat će i vrijednost pojedinih stvari, koje bi mogli preplatiti. Energija je na niskoj razini, pa je dobro da se bespotrebno ne iscrpljuju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
JENNIFER LOPEZ JE LAV, ROĐENA JE 24. SRPNJA 1969. Izvor: Profimedia / Autor: Intimissimi / Planet / Profimedia

Pred Djevicama su dani ispunjeni druženjem, izlascima i ugodnim kontaktima s okolinom, a odnosi sa članovima obitelji bit će skladni. Parovi će se posvetiti planiranju budućnosti, a mogli bi se odvažiti na zaruke, zajedničko useljenje ili kupnju doma. Zbog posla, često će boraviti na terenu, što će biti dobra prilika da prošire krug poslovnih poznanika, a odgovarat će im i dinamična radna atmosfera.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
BLAKE LIVELY JE DJEVICA, ROĐENA JE 25. KOLOVOZA 1987. Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN TRAVIS/ABACA / ABACA PRESS / BLAYZENPHOTOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Vage će uživati u izlascima i s lakoćom uspostavljati nove kontakte. Budući da će Venera boraviti u njihovom znaku, zasjat će u svom najljepšem izdanju. Bit će im teško odoljeti, stoga je sjajan trenutak za flert, početak nove veze ili ulazak u bračnu luku. Savjet je da ne troše novac na nepotrebne stvari, jer će štednjom i praktičnim planiranjem izbjeći dugove.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
BRUCE SPRINGSTEEN JE VAGA, ROĐEN JE 23. RUJNA 1949. Izvor: EPA / Autor: FILIPPO RUBIN

Škorpioni će na prvi pogled biti samouvjereni i puni samopouzdanja, no duboko u sebi bit će pomalo nesigurni. Povećana je mogućnost obnove odnosa s bivšim partnerom, a strastveni Mars u njihovom znaku obdarit će ih energijom i odlučnosti da sprovedu ideje u djelo. Što se zdravlja tiče, bit će otporni na bolesti, a jedino čega bi se trebali paziti je da se ne ozlijede prilikom napornog vježbanja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
ANNE HATHAWAY JE ŠKORPION, ROĐENA JE 12. STUDENOG 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Strijelci ulaze u sretnije emotivno razdoblje, a partner bi vam raznim sitnicama mogao pokazati koliku mu značite. Tijekom vikenda primit će neočekivani telefonski poziv ili poruku koja će ih razveseliti. Niska energija ometat će ih u radu, a nedostajat će im i volje i motivacije da se posvete zadacima, zbog čega će biti skloni zabušavanju. Potrebno je usporiti ritam i poštediti se velikih napora.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
TAYLOR SWIFT JE STRIJELAC, ROĐENA JE 13. PROSINCA 1989. Izvor: Profimedia / Autor: RS/MPI / CAPITAL PICTURES / PROFIMEDIA

Jarci će provoditi mnogo vremena s prijateljima, izlazit će s poznanicima i kolegama, a važno je u sve uključiti i partnera kako se ne bi osjetio zapostavljeno. Slobodne će privući ugledna osoba koja uživa zavidan društveni status. Sjajno je vrijeme za pripremanje terena i stvaranje uvjeta za nadolazeće uspjehe, a potpora okoline pomoći će da dođu do cilja.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
IRINA SHAYK JE JARAC, ROĐENA JE 6. SIJEČNJA 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vodenjaci će pokazati više inicijative u ljubavi, a tijekom vikenda očekuje ih susret zbog kojeg će im zaklecati koljena. Parovi će doživljavati toplo-hladne trenutke pa će se razdoblja svađe i ljutnje izmjenjivati s razdobljima sreće i sklada. Potrebno je poštediti se stresa i povećanih napora koliko je moguće, a negativne energije riješiti se šetnjom, boravkom u prirodi ili odlascima na masažu.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
SHAKIRA JE VODENJAK, ROĐENA JE 2. VELJAČE 1977. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA/BACKGRID / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Ribe će često mijenjati mišljenje i raspoloženja, zbog čega ih neće biti lako pratiti. Ravnat će se isključivo po osjećajima, ali to neće biti dobar temelj za donošenje važnih odluka. Učenici i studenti trebali bi se više usredotočiti na učenje, jer kampanjski pristup radu neće polučiti rezultate pa je potrebno zadržati kontinuitet u druženju s knjigom.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
EVA LONGORIA JE RIBA, ROĐENA JE 15. OŽUJKA 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia