INDIRINA STRAST

'Ovisnica sam i cipela mi nikad nije dosta'

05.04.2013 u 09:21

Bionic
Reading

Ovisnica o lijepim cipelama, pjevačica Indira Vladić, postala je zaštitno lice lanca obuće Planet Obuća, a kako joj stoje novi modeli proljetnih modnih dodataka, svima nam je pokazala u kampanji. Sve cipele koje će Indira nositi bit će brendirane pod nazivom 'Testirano by Indira'

'Napokon sam došla na svoje! S obzirom da sam prava ovisnica o cipelama, zaista ne znam koliko pari posjedujem, smatram da cipela nikad dosta, pa stoga stalno pronalazim neke nove u koje se zaljubljujem na putovanjima, u gradu... jednostavno ih obožavam! Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo biti zaštitno lice brenda za cipele, jer neskromno mogu reći da sam upravo ja pravi izbor za to, s obzirom na svoju opsjednutost lijepim cipelama. Također sam sretna što sam u Planet Obući pronašla puuuno savršenih štikli za sebe privatno, ali i za koncerte', izjavila je Indira prilikom potpisivanja ugovora s direktorom Planet Obuće, Zvonimirom Filipovićem.

Proljetna kampanja Planet Obuće snimljena je pod budnim okom objektiva Tomislava Dolenca, a za Indirin stajling bio je zadužen Marko Grubnić. Kampanjom je predstavljena cijela paleta obuće iz najnovije kolekcije od ležernih modernih cipela za svaki dan do udobnih sportskih tenisica i elegantnih štikli na visoku petu. 'Kolekcija je prekrasna, vesela, nosiva, dostupna svima, zaista svatko može pronaći nešto za sebe, ja sam se oduševila na prvu, i s veseljem pozirala u cipelama Planet Obuće. Jako sam zadovoljna kampanjom jer predstavlja mene kakva zaista jesam, prirodna, opuštena, energična, i ono što mi je još draže uz tu moju energiju savršeno su došle do izražaja prekrasne cipele Planet Obuće', komentirala je novu kolekciju Indira.

'Indira je bila najbolja opcija prilikom odabira zaštitnog lica za našu novu kolekciju. Njezina pozitivna energija, dinamičnost, karizmatičnost apsolutno se uklapa u imidž Planet Obuće. Ona je simbol uspješne i modno osviještene žene koja njeguje besprijekoran modni stil, a to su sve karakteristike koje savršeno korespondiraju sa smjerom u kojem se Planet Obuća kreće. Također, Indira je osoba koja se odlično osjeća u obući koju nosi i kao žena s vječnim osmijehom na licu, ona je prava inspiracija za nas i naše kupce. Modeli cipela koje će Indira nositi bit će brendirani pod nazivom TESTIRANO BY INDIRA kao parafraza naše poznate krilatice 'testirano korakom' i kao takvi predstavljat će naš modni highlight za tekuću sezonu i trend koji se slijedi', istaknuo je tom prilikom direktor Planet Obuće Zvonimir Filipović.

Planet Obuća je najveći hrvatski maloprodajni lanac obuće koji uspješno posluje već pune 22 godine, s tendencijom stalnog širenja i rasta. Danas u Hrvatskoj, BiH i Srbiji ima 134 prodajna mjesta i preko 560 zaposlenika, pri čemu se najveći maloprodajni centar veličine 2900 m2 nalazi u Zagrebu u Slavonskoj av. 19A. Glavna je misija Planeta Obuće ponuditi najbolji omjer kvalitete, stila i prijateljske cijene, a tržišni pokazatelji potvrđuju to zalaganje i pružaju poticaj u daljnjem razvijanju i ponudi.