MODNI KLASIK

Ovim je sandalama Jennifer Aniston godinama vjerna

24.06.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston otvoreno priznaje da ne prati modne trendove i da nosi odjeću u kojoj se osjeća ugodno. Najbolji dokaz za to su cipele s punom petom, model kojem je godinama vjerna i od kojeg neće tako skoro odustati

I dok je najmoćnija modna urednica na svijetu, Anna Wintour, istom modelu cipela s potpisom Manola Blahnika vjerna već desetljećima, Jennifer Aniston ne krije da ne može zamisliti ljetne dane bez omiljenih sandala, modela na punu petu.

Nedavno je u intervjuu za magazin Glamour, na pitanje koja tri predmeta svaka žena treba imati u ormaru, odgovorila: 'odlično krojen crni sako, dobar par traperica i prekrasne cipele s punom petom. Uvijek dobro dođe i šal, ali to bi već bio četvrti predmet'.

Još od 2009. redovito je fotografirana u sandalama s punom petom s potpisomStuarta Weitzmana, modelu Alex Swamp, a te je cipele nosila u brojnim prigodama, uz traperice, cargo hlače, duge haljine i mini suknje. Klasičan, bezvremenski dizajn ovih sandala koje krase tri isprepletena remena bio je još jedan veliki uspjeh slavnog dizajnera cipela koji očito jako dobro zna što žene žele.

Nakon što su godinama njezinim stajlinzima vladale Weitzmanove sandale, Aniston je ovih dana pokazala najnovije modne ulove. Riječ je o modelu koji je jako sličan kultnom Weitzmanovom modelu, a nosi potpis britanske modne kuće Burberry. Model Catsbrook 47-godišnjoj holivudskoj zvijezdi očito se toliko svidio da ga je nabavila u dvije boje, crnoj i boji konjaka.

'Definitivno sam ljubiteljica štikli i volim biti nekoliko centimetara viša, a obožavam cipele s punom petom i to one jako, jako dobre cipele s punom petom. Jednom kad pronađem dobre cipele s punom petom, nikad ih se neću odreći', rekla je nedavno glumica i iskreno priznala da ne prati modne trendove.

'Ne trudim se previše i ne pratim slijepo trendove jer mi to nikad ne djeluje autentično. Dobar primjer za to su skinny traperice. Znate, one i ja ne slažemo se baš najbolje. 'Suprug me voli vidjeti u skinny trapericama i bio bi najsretniji da sam stalno u njima. Obožava ih. Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili poderane udobne traperice, kao i one udobnog boyfriend kroja', kaže lijepa glumica.