ZA UREDNIJI DOM

Ovi šik detalji promijenit će izgled svake prostorije u domu, a još su praktični

17.07.2019 u 06:24

Bionic
Reading

Sezonska sniženja idealno su vrijeme za obnovu kolekcije u ormaru, ali i kupnju sitnica pomoću kojih će životni prostor posebno zablistati. Jedan od najlakših načina postizanja navedenog uvjerljivo predstavlja kupnja predmeta za pohranu sitnica u domu

Umjesto tipičnih plastičnih kutija ili vrećica koje se uvijek trudimo odložiti na neko nevidljivo mjesto u domu, razmislite o kupnji elegantnih predmeta za pohranu koje ćete bez ikakvih dvojbi istaknuti u prostoru.

Od vintage sanduka do modernih stalaka za časopise, organizatori predmeta u domu koji se trenutno nalaze na tržištu nisu nikad izgledali tako šik, a poželjet ćete ih pokazati svima.

  • +27
Košare i kutije za pohranu predmeta Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz predmete poput velikih košara, kutija za nakit, pa sve do setova kutija različitih veličina koje možete odložiti na vrhu ormara ili u njih sakriti razne predmete, poput daljinskih upravljača i rutera - izbor je uistinu raznolik, a koliko će ovi dekorativni i funkcionalni predmeti učiniti da životni prostor izgleda posebnim, dovoljno govore primjeri interijera na popularnoj društvenoj mreži Pinterestu.