UDOBNE I ŠIK

Ove su sandale apsolutni hit, a idu uz sve

12.04.2016 u 10:08

  • +5

Nove 'it' cipele slavnih

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Događaj poput svečane večere povodom suradnje dizajnera Stuarta Weitzmana i organizacije Pencils of Promise, privukao je brojne trendseterice koje su se redom pojavile u najnovijim trendovskim cipelama ovog slavnog dizajnera

Nakon što je modni svijet poharala weitzmanmanija, ponajviše zahvaljujući modelima sandala Nudist i čizmama Highland i Lowland koje sežu iznad koljena, ovaj omiljeni dizajner izbacio je najnovije cipele koji inspiraciju vuče iz novih trendova u svijetu obuće i vlastita bestselera - sandala Nudist.

Riječ je o sandalama nazvanih Nearly Nude, što dovoljno govori o samoj inspiraciji koja se krije iza njihova nastanka. Kao što je to slučaj sa sandalama Nudist, najnovijem modelu Weitzman je također pristupio minimalistički. Jedina je razlika između sandala Nudist i Nearly Nude u obliku pete. Sandale Nudist krasi tanka i elegantna peta, a Nearly Nude mogu se pohvaliti trendovskom blok-petom.

Žuti model Nearly Nude na svečanoj večeri nosile su trendseterice poput Gigi Hadid i Solange Knowles, a koliko su popularne u žutoj varijanti, dovoljno govori činjenica da ih više nema u ponudi na službenoj stranici dizajnera. Osim žute verzije, Nearly Nude mogu se pronaći u smeđoj, plavoj i crnoj boji po cijeni od 2.900 kuna.

S obzirom na to da je nakon lansiranja sandala Nudist Weitzman itekako profitirao zahvaljujući univerzalnom dizajnu koji jednako dobro funkcionira na crvenom tepihu i u svakodnevnim izdanjima, po svemu sudeći, opako se približavaju statusu svojih kultnih prethodnica.

Svoj novi model sandala Weitzman je ne tako davno predstavio izazovnom kampanjom u kojoj su glavne zvijezde bile potpuno goli modeli Joan Smalls, Lily Aldrige i Gigi Hadid.