NESTAJU S POLICA MUNJEVITOM BRZINOM

Ove su dizajnerske natikače osvojile modne ovisnice, a mi smo pronašli jeftiniji model koji vrijedi ugrabiti

19.03.2021 u 18:37

Bionic
Reading

Paralelno s ponovnim povratkom klompi na modnu scenu, trendseterice je osvojio hibridni model kožnih natikača i klompi u jednom s potpisom brenda JW Anderson, a mi smo pronašli jeftiniji model koji se prodaje munjevitom brzinom

Modni vizionari svake sezone nas iznenade novim ekstravagantnim komadima koji izazovu veoma podijeljene reakcije. Dok se jedni u njih zaljube na prvi pogled, drugi ih ne mogu vidjeti 'nacrtane'. Istu su sudbinu prošle uggsice, crocsice, japanke na petu te brojne druge omražene i istovremeno trendi cipele koje su se tijekom godina pojavljivale na modnoj sceni, a nedavno u tu kategoriju možemo svrstati i kožne natikače nalik klompama koje je predstavio dizajner J.W. Anderson.

Efektne kožne natikače s plutenim potplatom koje krase dvije predimenzionirane zlatne karike lanca vrlo su brzo privukle zanimanje trendseterica te su se rasprodale u kratkom roku u popularnim online trgovinama kao što su Matches Fashion i Mytheresa, unatoč nimalo pristupačnoj cijeni od 3730 kuna.

Prvi smo ih put vidjeli potkraj ljeta 2020., kad su tek stigle na police trgovina, a u svom su ih ormaru, pored brojnih street style zvijezdi, poželjele imati i pjevačica Dua Lipa, kao i naša umirovljena manekenka i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić koja slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica.

Danas je njihova cijena oko 4.370 kuna, no još uvijek su jednako popularne. To je prepoznao i španjolski high street brend Uterque, koji je na sreću brojnih zaljubljenica u modu lansirao vrlo sličan model po puno pristupačnijoj cijeni od 1.090 kuna.

Elegantne natikače krasi zlatni ukrasi, a izrađene su od kombinacije kozje i ovčje kože. Koliko je ovaj model poželjan među trendsetericama, dovoljno govori činjenica da su natikače rasprodane u svim veličinama. Uterque bi uskoro trebao obnoviti zalihe pa, ukoliko vam se natikače sviđaju, obavezno kliknite na svoju veličinu i upišite e-mail adresu kako biste dobili obavijest o ponovnoj raspoloživosti istih.