VELIKI POVRATAK

Sad je i službeno: Ove cipele vladat će proljetnom sezonom, a znamo i koji je model najtraženiji

18.03.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Da će pomalo zaboravljene balerinke uvjerljivo vladati modnom scenom u proljetnim mjesecima, svojim novim izvještajem na temu kupovnih navika svjetskih ljubiteljica mode nanovo je potvrdila poznata modna tražilica Lyst

Elegantnije od tenisica, udobnije od visokih potpetica i gracioznije od cipela loafer, balerinke predstavljaju savršene cipele za svaku prigodu i stoga čine ključni model obuće u ormarima brojnih zaljubljenica u modu.

Upravo ove godine slove za jedan od velikih nadolazećih trendova na modnoj sceni, a da su u zimskoj sezoni na zalasku već uspjele zaintrigirati modne zaljubljenice diljem svijeta, dovoljno govore podaci Lysta.

Prema istraživanju poznate modne tražilice, posljednja dva tjedna pretrage za balerinkama u kategoriji obuće porasle su za 36 posto, a sada znamo i koji je model najtraženiji.

Riječ je o ružičastoj inačici satenskih balerinki s potpisom brenda Simone Rocha, za kojima je potražnja porasla za 15 posto.

  • +8
Balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz balerinke, posljednjih tjedana modni kupci intenzivno pretražuju modne komade poput topića na preklop i kardigana, a pretraživanja za njima porasla su za 25, odnosno 19 posto. U međuvremenu, til je jedna od popularnijih ključnih riječi u kategoriji suknji i haljina; pretraživanja haljina od tila povećala su za 22 posto u odnosu na isto razdoblje proteklog mjeseca.