ZAČINITE STAJLING

Ove su cipele najveća proljetna modna poslastica

18.02.2017 u 08:00

  • +6

Cipele s remenčićima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije/Zara, Mango, Net-a-Porter

Bionic
Reading

Cipele s remenčićima su nova proljetna poslastica koja nas očekuje ove sezone, ali ono što ih čini još zanimljivijima je to što ne morate čekati tople dane da biste ih prošetali. Ove trendi ljepotice možete nositi već sad uz pamučne čarape, a osim što će vam biti toplo na nogama, izgledat ćete senzacionalno!

Ne trebamo ni spominjati koliko silno želimo da ova zima napokon popusti pa da uskočimo u proljetnu odjeću i željno iščekivane balerinke ili pak cipelice s niskom petom koje će ove sezone biti apsolutni 'must have'. Sve one dame koje zbog ljepote pate u visokim potpeticama sigurno će objeručke prigrliti ovaj trend na pomolu.

Ono što će ove sezone krasiti ove ljepotice su remenčići svih mogućih oblika koji podižu i najdosadnije cipele. Bile naše cipelice na petu ili bez nje, svakako je važno posjedovati barem jedan par ovakvih cipela koje će vas vratiti u djetinjstvo kada smo ih obično nosili s čarapama, a upravo je to najbolji način kako zablistati ove sezone.

Koliko će biti popularne govore već prepune police trgovina u kojima možete birati između zaobljenih i špic krasotica, u sigurnoj crnoj boji ili pak šljokičaste. Ako niste ljubitelj balerinki, ne brinite jer cipele s kockastom petom ove godine doživjele su svoj veliki povratak, a možete biti sigurni kako neće postojati niti jedna dama koja će im odoljeti.

Ako ipak ne možete prožvakati ovaj trend ili ne možete zamisliti dan bez visokih potpetica, pronađite štikle s remenčićima po svojem ukusu koje će začiniti vaš proljetni stajling. Ako razmišljate o tome kako je proljeće predaleko da bi o njemu razmišljali, isprobajte svoje trendi cipelice na muške čarape, baš kako to nosi Severina.

Za inspiraciju neka vam posluži Gucci Cruise kolekcija za 2017. koja nudi odlične prijedloge kako iskombinirati proljetnu obuću tijekom zime.

Na čarape ili bosu nogu, nije toliko bitno koliko je nužno pronaći dobre cipele, jer još se nije rodila žena koja ima dovoljno cipela. Nemate li ideju kakve cipele želite u svom ormaru, pročešljali smo dućane u potrazi za idealnim cipelama s remenčićima koje možete pogledati u našoj galeriji.