KAKAV SPOJ!

Severina u crvenim štiklama, ali i Igorovim čarapama

23.01.2017 u 20:18

Bionic
Reading

Severina vjerno prati nove modne trendove i uvijek ih spaja na osebujan način, a za jedan od novijih stajlinga morala je posuditi suprugove čarape, barem tako tvrdi na svome profilu na Instagramu

Čini se da su Severini kao idealan detalj za jedan u nizu njezinih upečatljivih outfita nedostajale klasične bijele čarape pa se snašla i uzela ih od supruga Igora Kojića. Kraljica estrade na svome je profilu na Instagramu objavila fotografiju s otkačenim stilom, ali skupocjena dizajnerska torbica, hit kaput i seksi štikle ostali su u drugom planu zbog para čarapa. Lijepa je pjevačica uz fotografiju napisala 'Njegove čarape' i dala svima zaključiti kako je taj bijeli par posudila od supruga.

Budući da njezina vojska obožavatelja voli baš sve što Splićanka odjene, ideja o suprugovim čarapama ih je oduševila, ali i raznježila. Bilo da je na snijegu, bilo da se šeće Stradunom, Severina obožava štikle. Poput prave fashionistice, ima jako puno dizajnerskih štikli na kojima bi joj lako zavidjela svaka žena, baš kao što se može primijetiti da ima jednako lijepu kolekciju torbica.

Kad bi barem Božić bio svaku, baš svaku nedjelju... ? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

No sigurno se i ona ponekad zapita što odjenuti i možda se taj prepun ormar čini nekako prazan pa se kreativno dosjetila začiniti stajling Igorovim čarapama.