NADOLAZEĆI HIT

Ove praktične čizme su sve što vam treba ove jeseni

21.08.2018 u 06:23

Bionic
Reading

S opasnim približavanjem jesenskim mjesecima police trgovina već su naveliko opskrbljene modnim komadima koji će obilježiti nadolazeću modnu sezonu

Ako si u narednoj sezoni poželite priuštiti novi par čizama, modni eksperti sugeriraju da svu pozornost obratite na 'zgužvane' modele.

Zaboravljeni trend zgužvanih čizmi, koji je aktualiziran protekle zimske sezone, u nadolazećoj bit će puno jači.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovaj specifičan model čizama izvrsno se slaže uz skinny traperice ili kožne hlače, a upitate li poznate trendseterice poput Victorije Beckham, zasigurno će vam reći da ih kombinirate s lepršavim haljinama i suknjama.

  • +11
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgužvane čizme koje 'vrište 80-e' danas je moguće pronaći u mnoštvu boja, materijala i uzoraka, a zeleno svjetlo dobile su od brendova poput Tibija, modne kuće Saint Laurent i britanske dizajnerice Stelle McCartney, ali i pristupačnih high street brendova koji budnim okom prate zbivanja na modnoj sceni.

  • +4
Trend zgužvanih čizmi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da se isplati zamijeniti omiljeni par strukturiranih čizama za zgužvanu inačicu, dovoljno govore izdanja poznatih trendseterica i modnih blogerica koje modele dužine midi najčešće kombiniraju uz lepršave suknje i haljine upečatljivih uzoraka.

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on