VRIJEDI POGLEDATI

Ove ljepotice imaju najseksi guze na svijetu

19.02.2014 u 13:48

  • +5

Najseksi stražnjice

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Zanosna britanska glumica i model Kelly Brook ove godina našla se na laskavom prvom mjestu liste najseksi guze te je time zasjenila i jednu od najslavnijih zanosnih guza svih vremena, onu Pippe Middleton

Top 10 najseksi guza:

1. Kelly Brook
2. Holly Willoughby
3. Pippa Middleton
4. Kylie Minogue
5. Beyonce
6. Cheryl Cole
7. Kim Kardashian
8. Jessica Ennis
9. Kate Middleton
10. Rihanna

Prije nekoliko godina svi su doslovce ostali zapanjeni stražnjicom Pippe Middleton koju je sestra vojvotkinje od Cambridgea u punom sjaju pokazala u dugoj bijeloj haljini Alexandera McQueena na kraljevskom vjenčanju i izazvala senzaciju.

No Pippa se pak ove godine našla na nešto lošijem, trećem mjestu na listi najzanosnijih stražnjica.

Najseksi guzu tako ove godine ima Kelly Brook, glumica i model koja svoje obline, na radost mnogih, obožava pokazivati na fotkama na društvenim mrežama. Odmah iza Kelly našla se britanska voditeljica Holly Willoughby.

Na trećem je mjestu Pippa, a četvrto i peto mjesto pripalo je Kylie Minogue i Beyonce. Reality zvijezda Kim Kardashian, čiju zamamnu pozadinu rijetko tko nije primijetio našla se na sedmom mjestu, a Kate Middleton na devetom je mjestu.

Lista najboljih pozadina nastala je nakon istraživanja u kojemu je sudjelovalo dvije tisuće žena koje je proveo The Original Factory Shop.

Rezultati istraživanja pokazali su kako mnoge žene, 42 posto, i dalje smatraju da muškarci najviše vole male, lijepo oblikovane stražnjice. Osim toga, dobra je vijest ta da sve više žena cijeni svoje obline pa je tako čak 54 posto itekako zadovoljno veličinom i oblikom svoje stražnjice.