top model

Ove jeseni isplati se uložiti u dugu traper suknju: Nosit ćete je od jutra do mraka uz baš sve iz ormara

01.09.2022 u 18:52

Bionic
Reading

Približavanjem jeseni sve je izraženija potreba za osvježavanjem garderobe te pronalaskom odjevnih komada koji su savršeno nosivi tijekom promjenjivog vremena. U tom slučaju duge traper suknje nezamjenjiva su klasika za sjajne stajlinge bez puno truda

Baš poput brojnih odjevnih traper komada, od jakni pa sve do hlača širokih nogavica, duga traper suknja ima gotovo beskonačne modne potkategorije. Slaže se sa svakim stilom i modnim izričajem, odlično funkcionira s gotovo svim krojevima, a nosiva je od jutra do mraka. Traper suknju nevjerojatno je lako uklopiti u modni ormar, bez ustupaka i žrtvovanja stila.

Drugim riječima, postoji traper maksi suknja za svakoga. Naginjete boho stilu? Pogledajte modele u izvedbi brenda Ganni, a koji se poigrava volumenom i lepršavošću. Ipak biste nešto u minimalističkom stilu? Potražite elegantne modele od neobrađenog pripijenog trapera.

Uz novu motorističku jaknu, crni model koji suptilno prati siluetu bit će savršen izbor. Odličan primjer dao je i Khaite uparivši traper suknju s oversized sakoom i kreirajući tako vrlo krojen izgled.

Najbolji dio? Sve duge traper suknje odlično se slažu s običnom bijelom majicom i cipelama koje inače nosite, bilo da se radi o čizmama, bilo sportskim tenisicama. Ovaj modni komad toliko je klasičan i svestran da zapravo olakšava odijevanje.

  • +5
Duge traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije