retro model 878

Ove hit New Balance tenisice osvajaju udobnošću i šarmom, ali i povoljnom cijenom

20.02.2024 u 12:18

Bionic
Reading

Ljubiteljice retro stila i sportske elegancije na prvu će se zaljubiti u tenisice koje je New Balance prvotno dizajnirao prije 24 godine

Među mnogobrojnim trendovskim New Balance tenisicama, lako nam promakne komad koji ima baš sve potrebno za nošenje iz dana u dan - udobnost, eleganciju i besprijekornu svestranost. Jedan takav je model NB 878.

Prvotno je dizajniran 2000. godine kao ponešto futuristički i inovativan model, a danas na njega gledamo s nostalgijom i simpatijama prema Y2K stilu, koji će i u narednim mjesecima bilježiti veliku zastupljenost na modnoj sceni.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Upravo zato, ove su se tenisice istaknule u moru sličnih modela, a jedan od upečatljivih detalja jest i njihova potplata koja je iznimno prozračna i lakša od - vrećice šećera. Uz to, oživljen u retro sportskom stilu, New Balance 878 tenisice ističu se prošaranim teksturama, kontrastnim vezicama i neutralnim nijansama koje su garancija nosivosti i lakog usklađivanja s raznim stajlinzima.

Ako vam ovaj dizajn djeluje pomalo poznato, to je zato što je iznimno sličan 991 i 993 tenisicama koje su uslijedile nakon lansiranja 878 modela i oslonile se na njegov dobitan spoj praktičnosti i elegancije.

Ipak, kada ih malo pažljivije proučite, vidjet ćete da je riječ o znatno otmjenijem modelu koji se bitno razlikuje od 'tatinih tenisica', jer je njegova silueta nježnija pa je čak i glomazan potplat dizajniran na vrlo ženstven način.

Osim što su kao stvorene za proljetne stajlinge ulične mode i šetnje gradom u udobnim, a tako elegantnim kombinacijama, velika prednost je i njihova cijena. Naime, ove privlačne tenisice moguće je pronaći za iznos od oko 80 eura.