CINDY CRAWFORD

Za svaku dob: Jeftine tenisice obožava i legendarni supermodel

15.02.2024 u 17:26

Bionic
Reading

Dominacija hit tenisica Adidas Samba, koje osim retro dizajna odlikuje i pristupačna cijena od oko 70 eura, ne pokazuje znakove slabljenja, pa ako se i vama sviđaju ovakvi modeli, nećete pogriješiti odlučite li se ovoga proljeća za njih

Ovaj popularni model, oko kojeg još uvijek vlada veliki hype, zaljubljenice u modu naprosto obožavaju, pa smo ga vidjeli i na stopalima brojnih slavnih dama: Irine Shayk, Kaie Gerber, Sienne Miller, Jennifer Lawrence, Katie Holmes, Nicky Hilton Rothschild...

Sad su pak osvojile i legendarnu Cindy Crawford, a ona se odlučila za varijantu od bijele kože te ju je uparila s trapericama ravnih nogavica i još jednim klasikom - bijelom košuljom s podvrnutim rukavima.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

Stajling kojem se nema što prigovoriti nadogradila je sunčanim naočalama, a ostatak looka bio je mladenački opušten - kosa stilizirana u blage valove i gotovo neprimjetan make up.

  • +2
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Društvo je slavnom supermodelu pravio suprug, uspješni biznismen Rande Gerber, s kojim je u braku već 26 godina, također u ležernoj kombinaciji.

Inače, isti model obožava i njihova kći Kaia Gerber te ga je nosila u mnogim prigodama u kombinaciji s trapericama, cargo hlačama, maxi haljinama, traper suknjama...

Unazad nekoliko sezona, i to dok su modnom scenom uvjerljivo dominirali glomazni modeli 'ružnih' tenisica, nitko nije mogao sanjati da će sambice brenda Adidas postati must have modelom 2023. godine, a svi predviđaju da njihova popularnost neće samo tako nestati.

Ovu titulu sambicama je prošle godine dodijelila modna biblija Vogue na osnovi prodajnih brojki, kao i činjenice da klasične verzije tog modela nestaju s polica brzinom svjetlosti svakom obnovom zaliha, a trendseterice ih rado i često uklapaju u najrazličitije outfite.