ODLIČAN SPOJ

Ove dvije nespojive boje su novi hit, a dokaz je i stajling Victorije Beckham

15.12.2023 u 15:43

Bionic
Reading

Dizajnericu i bivšu članicu Spice Girls Victoriju Beckham fashionistice stalno drže na oku, a sad je pokazala i koje ćemo dvije, za mnoge nespojive, boje uskoro viđati u mjesecima pred nama

Bivša članica all girl benda Spice Girls izgradila je impresivno modno carstvo te sa svojim modnim i beauty brendom samo niže uspjehe.

Njezini su komadi istovremeno nosivi, ženstveni i klasični, primjereni kako večernjim, tako i poslovnim prigodama, no uvijek s nekim zgodnim odmakom, što ih čini toliko privlačnima.

Victoria u svakoj prigodi pokazuje svoj istančan modni ukus, kao i osjećaj za stil, te ne čudi što je za mnoge zaljubljenice u modu ikona svoga vremena, a njezin Instagram također je pravi rasadnik genijalnih stajlinga.

  • +3
Modni komadi u crvenoj boji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Sad je supruga nogometne legende ponovno sve očarala chic kombinacijom boja, za koje nikad ne bismo rekli da toliko dobro izgledaju skupa.

'Neugledna' i 'dosadna' smeđa, kako je često pomalo nepravedno nazivaju, ove je sezone veliki hit jer je ipak 'mekša' od crne, bijele ili tamnoplave, no mnogi nisu sigurni kako je kombinirati. Victoria ima odlično stilsko rješenje jer kad se spoji s crvenom, izgleda doista dramatičnije i živahnije.

U New Yorku je tako predstavila fantastičan look za koji je dobila samo pohvale. Crvenu dolčevitu od pletiva vješto je spojila s elegantnim svijetlosmeđim hlačama širokih nogavica i upečatljivim remenom, kreiravši još jedan nevjerojatan outfit koji baš dobro pristaje brinetama poput Victorije.

Stajling je zaokružila nenametljivim make upom, satom kao modnim detaljem i mladenačkom frizurom.

Inače, ovu pomalo nezamislivu kombinaciju boja viđat ćemo posvuda iduće godine 2024., a već je viđena na modnim revijama modnih kuća Fendi, The Row, Hermès, Altuzarra...

Umjesto crvenog džempera ili kardigana, smeđem looku možete dodati malo crvene i uz pomoć nekog detalja, poput torbice, rukavica, cipela, šala...