KRALJEVSKI KOMAD

Tako običan, a tako profinjen: Fantastičan kaput kakav nosi princeza Charlene pravi je modni dragulj

15.12.2023 u 14:50

  • +7

Princeza Charlene

Izvor: Profimedia / Autor: BRUNO BEBERT / POOL MONACO / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princeza Charlene ne prestaje oduševljavati svojim modnim kombinacijama svakim pojavljivanjem u javnosti

Princ Albert II i njegova supruga, princeza Charlene, sudjelovali su u tradicionalnoj božićnoj humanitarnoj akciji u sjedištu Crvenoga križa u Monaku te su svojim darovima izmamili svima osmijeh na lice.

Monegaški je par bio odlično raspoložen, a lijepa je princeza, rođena u Africi, bila utjelovljenje elegancije u minimalističkom izdanju koje je kao stvoreno za nju.

Ljubiteljica klasičnih komada izgledala je zapanjujuće u fantastičnom crnom kaputu s dvorednim kopčanjem, koji potpisuje talijanska modna kuća Max Mara. Kaput bezvremenskog izgleda u crnoj boji nešto je što nikad ne izlazi iz mode te predstavlja sjajnu modnu investiciju jer ga možete kombinirati sa svime u ormaru, uključujući hlače, suknje, haljine...

  • +4
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: OLIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / PROFIMEDIA

Fantastičan komad princeza je bez greške spojila s hlačama ravnih nogavica, crnim topom i sivim hlačama kraćih nogavica, a ovaj je cool look nadogradila crnim salonkama na petu.

  • +9
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: LIVIER HUITEL / CRYSTAL PICTURES / CRYSTAL PICTURES / Valery HACHE / AFP / Profimedia

Decentan make up i nenametljive biserne naušnice dobro su se uklopili u ovaj profinjeni stajling 45-godišnje princeze. Inače, na Instagramu monegaške kraljevske obitelji objavljen je divan portret obitelji kao njihova božićna čestitka za 2023. godinu.

Na slici 65-godišnji princ i bivša olimpijska plivačica poziraju sa svojim preslatkim blizancima - prijestolonasljednikom, princem Jacquesom i njegovom sestrom blizankom, princezom Gabriellom, koji su prošli tjedan proslavili deveti rođendan.