DOBITAN PAR

Ove cipele odlično izgledaju u kombinaciji s trapericama

08.05.2017 u 13:39

Bionic
Reading

Ako u ljetnoj sezoni želite napraviti odmak od nošenja tenisica u kombinaciji s trapericama, stilistica holivudskih zvijezda otkriva na koju biste obuću trebali obratiti pažnju

Kada ne surađuje s holivudskim zvijezdama poput Lupite Nyong'o, Jennifer Hudson i Hilary Swank, stilistica slavnih Micaela Erlanger s javnošću rado dijeli korisne savjete koji stižu kao rezultat dugogodišnjeg modnog iskustva. Ovaj put osvrnula se na odabir obuće u kombinaciji s trapericama u ljetnoj sezoni.

'S ljetom iza ugla, već sada planiram nekoliko stajlinga za svoje klijentice. Većina izdanja vrti se oko trapera i njegova svježeg načina stiliziranja u ljetnim mjesecima. Kada je u pitanju obuća, svojim klijenticama i prijateljicama predlažem nošenje dobrog para natikača. U ravnom izdanju ili s potpeticom, trendovske natikače pokazuju se odličnim odabirom u dnevnim i večernjim izdanjima, a ova činjenica posebno se odnosi na modele s blok petom', mišljenja je stilistica slavnih Micaela Erlanger.

Njezin savjet već naveliko primjenjuju utjecajne modne blogerice čija izdanja mogu poslužiti kao odlična modna inspiracija.