HIT MODELI

Ove će vas torbice potpuno osvojiti

25.11.2016 u 07:01

  • +23

Otkačeni modeli torbi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako vam je dosadilo nošenje torba u standardnim izdanjima, pravo je vrijeme da kolekciji modnih dodataka pridodate upečatljiv model torbice koji će osvježiti i najtmurniju zimsku kombinaciju

U moru trendovskih silueta neizostavnog modnog dodatka kao što je torba ove sezone teško je ne primijetiti pošast otkačenih modela koji izgledom u potpunosti odudaraju od standardnih i često biranih modela.

Modni dodaci oduvijek slove za predmete koji stavljaju točku na i osmišljene kombinacije, istovremeno joj darujući sasvim drugo značenje. Otkačeni modeli torba ekspresno su modno rješenje u trenucima kada bi svom stilu podarili dozu zanimljivosti bez suvišnih modnih eksperimentiranja.

Modni maksimalizam po pitanju torba ove sezone najviše je zahvatio modele torbica i još uvijek trendi ruksaka, a najveću krivnju za trend efektnih torbi mnogi traže u liku Guccijeva dizajnera Alessandra Michelea koji je lansirao torbe s detaljima poput zakrpa, veza ili šljokica.

#fashionweek #fashion #guccibag #gucci #bamboo #fallseason #fall #colorful #streetstyle

Fotografija koju objavljuje @dshknc

Zara kao omiljeni high street brend brojnih žena prednjači u ponudi efektnih torba po pristupačnoj cijeni, a nedavno je izbacio maštovitu kolekciju personaliziranih horoskopskih torbica.

#zara #zarabag

Fotografiju objavljuje Julia Miller (@juliamiller2218)

Zakrpe, vezovi, efektne boje, cvjetni, životinjski ili maskirni uzorci samo su neki od detalja koji čine trendovske modele upečatljivih torba, a posebno su neodoljivi primjerci od netipičnih materijala za torbe poput trapera, krzna i baršuna.