U KUĆNOM IZDANJU

Ovakvu Jennifer Lopez još niste vidjeli

13.12.2012 u 19:59

Bionic
Reading

Na svojim Facebooku i Twitter profilima Jennifer Lopez je odlučila sve svoje obožavatelje pozvati na humanitarnu akciju, a u videu, u društvu sina Maxa i kćeri Emme, slavna i glamurozna J.Lo pojavila se u casual izdanju u kakvom je rijetko viđamo

'Kada bi svatko od nas dao samo jedan dolar, mogli bismo napraviti nešto što nikada do sada nismo. Znam da mi to možemo napraviti. Svi koji doniraju barem jedan dolar ili više imaju pravo osvojiti plaćeni put u Puerto Rico i na moj zadnji koncert turneje Dance Again World Tour', kaže Jennifer u videu pozivajući na humanitarnu akciju američkog Crvenog križa za pomoć žrtvama superoluje Sandy te za dječju bolnicu u Los Angelesu.

43-godišnja glumica i pjevačica u video je uključila i svoje preslatke blizance Emmu i Maxa te se pokazala u svjetlu i kakvom je rijetko viđamo. Odjevena u jednostavnu majicu te s minimalno šminke, inače uvijek glamurozna J.Lo koja se i vrlo čest skriva iza sunčanih naočala, osobito kada je u društvu svog mlađahnog dečka Caspera Smarta, pokazala se u ležernom izdanju.

Dobro raspoložena i nasmiješena J.Lo je svima čestitala i blagdane koje će ove godine provesti u društvu djece i 25-godišnjeg dečka.