NAVIJAČKA GROZNICA

Ovakvu Ellu Dvornik još niste vidjeli

11.06.2012 u 14:16

Bionic
Reading

Na Karlovačko Korneru uživalo je oko sedam tisuća navijača, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Goran Bare i Majke, Marijan Ban i Diktatori, Crvena jabuka, Slavonia Band i ostali glazbenici. Vatreno navijanje nije propustila ni Ella Dvornik, oboružana svim navijačkim rekvizitima

U Karlovačko Korneru u četiri hrvatska grada, Zagrebu, Varaždinu, Osijeku i Karlovcu, okupilo se oko sedam tisuća vatrenih navijača. U odličnoj navijačkoj atmosferi i dobrom društvu uživale su i mnoge poznate osobe. Ella Dvornik se oboružala rekvizitima te si kockice iscrtala na licu, Igor Mešin, Goran Grgić, Saša Buneta i Damir Lončar kockice su ponosno nosili na majicama.

Važan sastojak nedjeljnog Karlovačko Kornera bili su nastupi popularnih hrvatskih glazbenika koji su se pobrinuli za sjajnu glazbenu atmosferu. Tako su Zagrebu su nastupili Goran Bare i Majke te Marijan Ban i Diktatori, u Varaždinu Crvena jabuka, Cota G4 i Spremište, u Osijeku Pozdrav Azri i Slavonia Band, a u Karlovcu je atmosferu zagrijao Flashback.

Karlovačko Korner i dalje putuje Hrvatskom, a jedinstveni Karlovačko Korner doživljaj nastavlja se 14. i 18. lipnja u Zagrebu, Karlovcu, Splitu, Zadru, Slavonskom Brodu i Rijeci. Odlična atmosfera, dobro društvo i sjajna glazba bit će upotpunjeni dodatnim iznenađenjima za prave navijače. Uživanje u Karlovačkom bit će popraćeno atraktivnim navijačkim nagradama.

Karlovačko Korner atmosfera može se doživjeti i u Poljskoj. U gradu Poznanu u kafićima Buddah Bar, Liberum Veto i Fabrika organiziran je Karlovačko Korner - idealno mjesto za sve navijače koji i izvan Hrvatske žele uživati u jedinstvenoj navijačkoj atmosferi.