proslavila 49. rođendan

Ovakve haljine ne izlaze iz mode: Victoria Beckham blistala u ljetnom izdanju

24.04.2023 u 09:16

Bionic
Reading

Victoria Beckham proslavila je svoj 49. rođendan u društvu obitelji, a zasjala je u bijeloj mini haljini klasičnog kroja kakve je nosila u najslavnijim danima

Victoria Beckham proslavila je 49. rođendan s obitelji u nepoznatom ljetovalištu te objavila fotografiju na kojoj ljubi supruga Davida u čarobnoj atmosferi osamljene pažnje.

Za tu prigodu, bivša 'spajsica' odjenula je klasičnu ljetnu bijelu haljinu australskog brenda Realisation Par, čije naramenice, kvadratni izrez iz 90-ih i pripijena silueta dočaravaju mini haljine koje je nosila u svojim slavnih pjevačkim danima.

Riječ je o modelu 'Christy', koji Victoria toliko obožava da je posjeduje u čak tri verziji - bijeloj, crnoj i boji slonovače!

Kraljica luksuzne mode tako je samo pokazala da klasične ljetne haljine nikad neće izaći iz mode te na pragu ulaska u šesto desetljeće odjenula kroj iz doba svoje najveće slave - mini haljinu sa špageti naramenicama.

Osim Victorije Beckham, ova haljina proslavila je i brend Realisation Par koji je postao njihov najpoželjniji model još 2018. godine.

Naime, kruta i neelastična svila održava strukturirani oblik tijela i jamči besprijekorne fotografije za društvene mreže, a upravo time osvojila je trendseterice poput Joan Smalls, Hailey Bieber i Alexe Chung.

Osim u društvu 47-godišnjeg bivšeg nogometaša Davida Beckhama, Victoria je svoj 49. rođendan proslavila u društvu 18-godišnjeg sina Cruza i 11-godišnje kćeri Harper.

  • +2
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia