POPUT SUPERJUNAKINJE

Victoria Beckham kao Wonder Woman: Izazovnu haljinu začinila omraženim čizmama

03.04.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Pjevačica, modna dizajnerica, majka četvero djece… Victoria Beckham ima mnogo uloga, ali i stajlinge koji idu uz njih. Ovih dana uvukla se u kožu potpuno novog lika s izgledom dostojnim superheroine iz DC Comicsa

Godine 1941. Wonder Woman pojavila se u svemiru američkih stripova. Čitatelje je oduvijek fascinirala karakterom koji odolijeva svim testovima, kao i svojom legendarnom snagom i nadnaravnim moćima. Njezina crveno- plava uniforma pridonijela je upisivanju u kolektivnu maštu, a osamdeset godina kasnije, došao je red na Victoriju Beckham da modelira njezin kultni look.

Preko prizme Instagrama podijelila je fotografiju stajlinga kojeg i ovoga puta sama potpisuje od glave do pete.

U crno-bijeloj kombinaciji boja istu je nosila na večeri britanskog Voguea Forces For Change prošlog prosinca, a ovog mjeseca po uzoru na stripovsku junakinju odabrala je plavo-crveno. Povrh svega, odlučila se za čizme u istom duhu kao i one Wonder Woman, što je bilo dovoljno da upotpuni modnu sličnost, koja ne može biti očitija, za svojih 30 milijuna pratitelja.

Imena Jasmine spomenuti model čizmi iznad koljena, koji izgledom imitira crvene čarape, stiže s visokom stiletto potpeticom i omraženim detaljem otvorenih prstiju, a slične modele u aktualnu ponudu uvrstila je i španjolska Zara.

  • +35
Victoria Beckham FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia