LASKAVOG EFEKTA

Zbogom slip modelima iz 90-ih: Victoria Beckham ima novu verziju omiljene haljine

27.03.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Iako su zahvaljujući svestranosti i višesezonskoj dominaciji zaradile status modnog klasika, klasične slip haljine u duhu 90-ih ove sezone mjesto će ustupiti ponešto profinjenijim verzijama. Jednu od njih, i s vlastitim potpisom, na ulicama Londona ovih je dana isfurala slavna Victoria Beckham

Ako bi se stil Victorije Beckham trebao sažeti na jedan moderan komad - osim njezinih prepoznatljivih crnih naočala - to bi definitivno bila haljina slip kroja. Povodom lansiranja nove linije proizvoda za svoj beauty brend, bivša spajsica okrenula se drugom modelu, jednako laskavom i chic

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Ben Eade / Goff Photos / Profimedia

Victoria Beckham pronašla je idealnu alternativu slip haljini

Poznata Britanka na jednu večer odvažila se na nove modne horizonte, pronašavši dostojnu zamjenu slip haljini u ružičastom modelu dužine midi, s laskavim detaljem nabora na struku.

Riječ je o modelu s njezine prve pariške revije koja se održala u rujnu prošle godine, na modnoj pisti nosila ju je manekenka Rianne Van Rompaey, u kombinaciji s čipkastim rukavicama, satenskim sandalama i bijelom torbicom clutch s mnoštvom dugih resica.

Nekoliko mjeseci kasnije, Rosie Huntington-Whiteley usvojila je siluetu do posljednjeg detalja kako bi prisustvovala pariškoj reviji slavne Britanke na kojoj je predstavljala kolekciju za novu sezonu jesen-zima.

  • +35
Victoria Beckham FW23 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

U odnosu na modele inspirirane negližeima, kakvi su uvjerljivo drmali modnom scenom proteklih sezona, brojni brendovi, poput Victorijinog, danas nude ponešto drugačije siluete haljina od satena, s ispoliranim detaljima koji ih čine svestranijim nego ikad prije.

U odnosu na iznimno popularne slip haljine s tankim naramenicama i u duhu 90-ih, nove verzije u kombinaciji s blejzerom s lakoćom će se prilagoditi i poslovnom stilu odijevanja.

  • +14
Satenske haljine Izvor: Profimedia / Autor: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia