SVE ZA NAJMLAĐE

Ovakva njega jamči osmijeh vaših beba

24.09.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Sve majke žele za svoje dijete najbolje i upravo zbog toga već više od 100 godina Johnson's baby neprekidno radi na inovacijama u području dječje njege i zdravlja osiguravajući najbolje proizvode. Johnson's baby proizvodi su u potpunosti sigurni za djecu, a potvrda toga je i 300 testova kojima se ispituje sigurnost i blagost proizvoda za dječju kožu

Naime, svaki proizvod iz Johnson's baby linije mora proći strogu sigurnosnu provjeru od četiri faze, definiranja kako će se proizvod koristiti, pažljive procjene sastojaka i formulacija, vrednovanja proizvoda u suradnji s majkama u svakodnevnom životu te uzimanja u obzir mišljenja, iskustva i preporuke kupaca vezanih za proizvode.
Ukoliko neki proizvod ne prođe sigurnosnu provjeru, formulacija se mijenja i usavršava te se ponovno vrši testiranje sve dok proizvod nije siguran za primjenu na dječjoj koži.


Također još jedna vrsta garancije su formule Clinically Proven Mildness (Klinički dokazana blagost) i No More Tears. Obje formule pomažu u sprječavaju isušivanja kože te održati prirodnu ravnotežu vlažnosti kože što je kod djece važno obzirom da je njihova koža tanja i osjetljivija na iritanse.

Johnson's baby proizvodi napravljeni su od sastojaka koji udovoljavaju strogim standardima kvalitete, dok se oni sintetički koriste kao alternativa u slučajevima kada ne postoje sigurni prirodni sastojci. Mirisi, boje, konzervansi i mineralna ulja koriste se samo u slučajevima nužne upotrebe te u minimalnim količinama (do 0,0002 %) koje su u potpunosti sigurni za dijete. Sve sigurnosne provjere koriste se kako bi osigurali bezbrižne dječje osmijehe.