VJENČANJE SE BLIŽI

Ovako zaljubljenu Indiru nikad nismo vidjeli

08.03.2014 u 16:35

Bionic
Reading

Sunčana subota izmamila je brojna poznata lica na popularnu zagrebačku špicu, a šetnju metropolom nije propustila ni pjevačica Colonije, Indira Vladić koja se prošetala sa zaručnikom Miroslavom Levakom

Znaju naši celebrityji da se subotnja šetnja špicom i ispijanje kavice ne propuštaju, pa je tako i ovo subotnje prijepodne vrvjelo poznatim licima. Marko Grubnić viđen je na Trgu u društvu prijateljice, a ni ovoga puta nije propustio pokazati još jednu upečatljivu kombinaciju: nabacio je veliki krzneni prsluk preko majice s veliki natpisom.


Na špici je bila i Mia Kovačić u sportskom izdanju. Kao prava ljubiteljica high street mode, nabacila je veliku traku preko kose, poveće sunčane naočale te tajice koje su istaknule njezine vitke noge. Špicu nisu propustili ni Vlado Šola, Tihana Harapin Zelepugin te Goran Bogdan i Dalibor Matanić.

No jedan zaljubljeni par svojom pojavim posebno je privlačio pažnju: zaručnici Indira Vladić i Miroslav Levak. Držeći se za ruke, par je prošetao gradom, a Indira koja će uskoro izreći i sudbonosno 'da', doista nikada nije izgledala bolje. Zaljubljena Indira izgledala je sjajno u trapericama, kariranoj košulji i široj tamnoplavoj vesti.