ŽENA ZNA

Ovako Nikolina Pišek savjetuje žene

29.04.2013 u 16:28

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica Nikolina Pišek ženama je dala savjete o ljepoti, ali i o tome kako se zavodi, a priznaje da je požalila kada je iz kuće izašla nedotjerana

37-godišnja Nikolina Pišek, uvijek dotjerana do posljednjeg detalja, za srpski Mondo dala je svim ženama savjet o ljepoti:

'Tih savjeta ima dosta, ali generalno je savjet da bi trebale obratiti pažnju na svoj izgled. Ne shvaćam žene koje uopće ne polažu pažnju na izgled i nemaju potrebu da se srede kada izlaze, makar iz poštovanja prema drugima, ako ne prema sebi. Nikada ne znate koji je dan za vas sudbonosan, kada će vam se dogoditi nešto zaista lijepo. Pretpostavljam da svaka žena u takvim situacijama želi izgledati najbolje moguće. Dakle moj savjet je da živite svaki dan kao da će vam se dogoditi nešto fatalno i sudbonosno', rekla je Nikolina.

Kaže da je i sama zažalila kada je iz kuće izašla nedotjerana. 'Svi mi imamo takva iskustva kada smo se osjećali daleko lošije nego što bi trebalo, baš zato što nismo bili u svom najboljem mogućem izdanju iz nekog razloga', kaže.

Svim je ženama dala zavodnički savjet. 'Mala crna haljina uvijek djeluje', kaže Niki, dodajući kako se žene više oblače zbog drugih žena, a manje zbog muškaraca. 'Mislim da muškarci ne vide veliku razliku u tome imaš li na sebi skupocjenu garderobu vrhunskog brenda ili ne. Oni primjećuju ženu kao takvu, njenu osobnost, zračenje, osmijeh', zaključuje voditeljica.