SREĆA NAJVEĆA

Ovako lijepu trudnicu odavno nismo vidjeli

29.10.2015 u 11:10

Bionic
Reading

Manekenka Chrissy Teigen sa suprugom Johnom Legendom prije dva tjedna objavila je da je konačno uspjela ostati trudna, a njezina sreća jasno joj se vidi na licu

Dvadesetdevetogodišnja ljepotica jednostavno je blistala ispred poznatog japanskog restorana Nobu u Los Angelesu, u koji je išla na večeru sa suprugom. Kao i uvijek, bila je dotjerana, s tim da je odjenula udobno pletivo koje joj sigurno neće smetati poput uskih traperica.

Crni sako na zlatne pruge od pletiva jednak je suknji, a radi se o skupocjenom brendu Balmain. Gornji dio košta čak 16.500, a suknja popularne midi dužine gotovo 11.000 kuna. Dodate li tome torbicu Saint Laurent za 7.000 kuna, jasno je da se ova trudnica zna razmaziti i uživati u drugom stanju sa stilom.

Suknja od pletiva sigurno je jako ugodna, a uz seksi štikle Chrissy izgleda poput trudnice koja je spremna za crveni tepih. Sretnu vijest o iščekivanju prve bebe par je podijelio sa svijetom putem njezinog profila na Instagramu. Chrissy je uz fotografiju napisala kako su mnogi znali da već dulje vrijeme pokušavaju začeti i sretni su što svima mogu reći da su u tome i uspjeli.


Osim slavne manekenke, skupocjenu kolekciju Balmain već je nosila valjda njihova najveća slavna obožavateljica, Kim Kardashian. Na filmskom festivalu u Cannesu Kim je obukla kombinaciju s hlačama i dugim kaputom, a zatim je njezina majka Kris Jenner odabrala dugu suknju i kaput.