S POČETKA KARIJERE

Ovako je nekada izgledala Sanja Duggan

30.05.2014 u 11:33

  • +3

Sanja Duggan

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Bionic
Reading

Bivša manekenka i poduzetnica Sanja Duggan na početku svoje manekenske karijere njegovala je vrlo nježan i prirodan izgled, no s vremenom je poželjela blage korekcije. O estetskim zahvatima progovorila je javno

'Nikada nisam skrivala da sam imala dvije estetske operacije. S 25 godina operirala sam nos zbog devijacije septuma, a s 27 godina grudi', otkrila je svojedobno Sanja za Gloriju i objasnila da su joj se grudi jednostavno istopile nakon što je izgubila supruga i spala na 45 kilograma.

Godine 2009. poznati stručnjak za estetsku kirurgiju, koji je svoja zapažanja otkrio za Jutarnji list, ali je želio ostati anoniman, istaknuo je kako je Duggan znatno povećala grudi, suzila nos i uklonila kvržicu koju je imala, napumpala usnice i vrlo vjerojatno jagodice, a i oči joj imaju puno mačkastiji izgled.


Atraktivna poduzetnica i danas smatra da je botoks stvar higijene. 'Ne znam zašto se kod nas ljudi zgražaju nad filerima botoksom i kemijskim pilinzima, vani je to sastavni dio ženske njege. I sama sam isprobala botoks i bila zadovoljna rezulta­tima jer ne vidim ništa loše u tome ako čovjek želi izgledati svježije i mlađe. Uostalom, prava ljepota ­dolazi iznutra i vidi se samo na sretnim ženama, onima koje su se realizirale privatno i poslovno. A ja se smatram sretnom osobom', rekla je za Gloriju.