jordansko vjenčanje

Kraljica Rania blistala na vjenčanju sina u dva glamurozna stajlinga zlatnih detalja

02.06.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Jordanska kraljica Rania za vjenčanje sina Husseina birala je elegantnu Diorovu crnu haljinu koju je tijekom službene ceremonije zamijenila zlatnom kreacijom Elieja Saaba

Jordanska kraljica Rania zablistala je u dva glamurozna stajlinga na sinoćnjem vjenčanju sina prijestolonasljednika Husseina i Saudijke Rajwe Al Saif.

Prelijepa Rania na prijemu cijenjenih uzvanika iz cijelog svijeta nosila je elegantnu Diorovu crnu haljinu dugog kroja, prošaranu zlatnim detaljima od čipke koji su se nalazili na ovratniku i donjoj polovici dugačkih, ravnih rukava te na leđima.

  • +6
Jordanska kraljica Rania Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kombinirala ju je s malenom zlatnom čipkastom torbicom i raskošnim odgovarajućim naušnicama. Kosu je stilizirala u glamuroznu dvostruku punđu s raspuštenim šiškama sa strane koje su joj ženstveno uokvirile lice.

Za službenu ceremoniju odjenula je još svečaniju kreaciju, noseći najnoviju haljinu libanonskog dizajnera Elieja Saaba, predstavljenu na modnoj reviji Haute Couture proljeće/ljeto 2023.

Glamurozna haljina bila je kompletno u zlatnim tonovima, s prednjim prorezom i visokim ovratnikom povrh kojih je bio prebačen bočni plašt, a sve su zaokružili čipkasti porubi. U skladu s tradicijom, nosila je i arapsku tijaru te bordo lentu.