vjenčanje jordanskog princa

Zasjenila i princeze: Jill Biden plijenila pozornost u elegantnoj svilenoj haljini

02.06.2023 u 10:34

  • +2

Jill Biden

Izvor: Profimedia / Autor: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Američka prva dama Jill Biden blistala je u ružičastoj svilenoj haljini koju je nosila i prošlog mjeseca, a svojim modnim umijećem zasjenila je i mnogobrojne princeze

Vjenčanje jordanskog princa Husseina i Saudijke Rajwe Al Saib privuklo je članove kraljevskih obitelji i cijenjene državnike iz cijelog svijeta, a među uzvanicama istaknula se američka prva dama Jill Biden koja je plijenila pozornost u otmjenoj svilenoj haljini.

Jill Biden poznata je po dobrom modnom ukusu pa niti ovoga puta nije razočarala, odjenuvši maksi haljinu prljavo ružičaste nijanse sa sofisticiranim prorezima na midi rukavima i srebrnim nitima oko ovratnika. Kombinirala ju je s Lee Pouchet ljubičastom torbicom od satena.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

Haljinu s potpisom dizajnerice Reem Acre nosila je i u travnju na svečanoj večeri u Bijeloj kući, a s obzirom na glamurozan dizajn, ne čudi što se prva dama zaljubila u nju toliko da ju je odjenula na čak dvije svečanosti.

Supruga američkog predsjednika Joea Bidena na vjenčanje u Ammanu stigla je u pratnji sestre, stjuardese Bonny Jacobs, i 41-godišnje kćeri Ashley.

Ovo joj je bio prvi posjet Bliskom Istoku, a nakon posjeta Jordanu, pred njom su putovanja u Egipat, Maroko i Portugal.

  • +13
Rajwa Al Saif i princ Hussein od Jordana Izvor: Profimedia / Autor: Royal Hashemite Court / Zuma Press / Profimedia