BIT ĆE HIT I OVE JESENI

Ovaj udobni komad odjeće ponovno će dominirati gradskim ulicama i zato ne bi bilo loše ugrabiti neke od ovih high street modela

26.08.2020 u 16:09

Bionic
Reading

Kada su se kardigani u zimu 2019. pojavili na modnoj sceni, mnogi su vjerovali da je riječ o trendu kratkog vijeka, no to se vjerovanje sada pokazalo pogrešnim. Ovaj odjevni komad obilježit će i nadolazeću jesensko-zimsku sezonu i zato ne bi bilo loše investirati u neki od high street modela koje smo izdvojili za vas

Pretraživanja kardigana iz tjedna u tjedan rastu, barem ako je vjerovati modnoj tražilici Lyst, što nimalo ne čudi, obzirom da popularnost ovog udobnog retro komada ne jenjava proteklih godinu dana. Iako su kardigani godinama prisutni na modnoj sceni, sudeći prema Instagram profilima modnih blogerica posljednjih mjeseci ovaj je odjevni komad izazvao veliko zanimanje.

U jesenskim mjesecima, kada se nakratko želite odmoriti od nošenja traper, kožnih jakni ili balonera, odabirom kardigana nikako nećete pogriješiti. Osim što predstavlja idealan odabir, kada je riječ o slojevitom stilu odijevanja, također ga krasi svestranost, odnosno mogućnost prilagođavanja mnoštvu odjevnih kombinacija.

Povratak ovog modnog komada najavili su brojni dizajnerski brendovi koji imaju osvježavajuću viziju kako ga kombinirati u jesenskim mjesecima. Dok su mnogi mislili kako će se trend zadržati na modnoj sceni tek jednu zimu, činjenica je da će preživjeti još jednu sezonu i postati 'must have' u nadolazećim mjesecima.

Kada pričamo o kardiganima prvenstveno mislimo na predimenzionirane pletene modele koji skrivaju figuru, no aktualni trendovi ove sezone dozvoljavaju nam da investiramo i u elegantne, minijaturne modele od tankog pletiva koji više nalikuju vestama na kopčanje.

Naravno, mnogi su brendovi u svoju ponudu uključili ovaj vrlo praktičan odjevni predmet koji se može nositi na više jednako atraktivnih načina. Brendovi poput & Other Stories, Arket ili H&M-a kao da se natječu tko će imati najatraktivnije modele ovog bezvremenskog modnog klasika kojima je zbilja teško odoljeti.

  • +12
Kardigani iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije