'MUST HAVE' SEZONE

Zarina jesenska kolekcija krije jedan efektni modni detalj koji ćemo uskoro viđati posvuda

25.08.2020 u 13:49

Bionic
Reading

Tijekom Tjedna mode nagledali smo se brojnih trendova koje ćemo dočekati raširenih ruku s početkom sezone jesen/zima 2020., a dio svoje jesenske kolekcije među prvima je predstavila Zara koja ove sezone jasno sugerira nekoliko trendova. Onaj koji će bez sumnje zaživjeti i uskoro preplavili ulice te je ujedno i jedan od najdominantnijih u novoj kolekciji svakako je drapirani detalj

Iako je ljeto još uvijek u punom zanosu i trenutno ni ne pomišljamo na kapute i čizme, moda nikada ne miruje, pa tako u trgovine već počinju pristizati prve jesenske kolekcije. Među high street brendovima koji su prvi na police pospremili komade za jesen/zimu 2020. spada i Zara.

Španjolski high street div svake sezone iznova ispoštuje trendovske smjernice vodećih modnih vizionara, pa uopće ne sumnjamo da su i ovog puta prilikom dizajniranja nove kolekcije u obzir uzeti nadolazeći trendovi predstavljeni na tjednima mode.

Dio nove kolekcije tek je nedavno pristigao na police trgovina, a mi smo odmah primijetili nekoliko ključnih trendova koje Zara sugerira, a definitivno najupečatljiviji trend koji se neprestano ponavlja u novom kolekciji je drapirani detalj.

Ovaj se trend iznenada pojavio u ljeto 2020. nakon što smo ih primijetili na tjednima mode. Već tada je bilo jasno da će odigrati veliku ulogu u mjesecima koji slijede, a proglašen je i najpoželjnijim modnim detaljem ljeta. Nakon što su drapirane komade odjeće predstavili Roksanda, Rejina Pyo, Supriya Lele i brojni drugi dizajneri, počeli su biti sve češća pojava i u high street trgovinama.

Zara je ovog ljeta imala pregršt chic haljina s drapiranim i nabranim detaljima, a sada je ovaj efektni modni detalj uvrstila i u svoju jesensku kolekciju prepunu cool košulja, haljina, vesti, topića i suknji.

Još Zarinih komada s drapiranim i naboranim detaljima

  • +12
Zarina jesenska kolekcija prepuna je komada s drapiranim i nabranim detaljima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije