MOŽE I BEZ MAJICE

Ovaj seksi styling magnet je za poglede

16.06.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Njemački model i TV voditeljica Heidi Klum snimljena je u New Yorku u tregericama koje ni po čemu nisu prosječne, a njihovu zanimljivu notu Heidi je istaknula ne noseći majicu. Spomenute tregerice, u nešto čednijem izdanju, nedavno je isfurala i bivša teen zvijezda Hillary Duff

Heidi Klum u šetnji New Yorkom uspjela je od para tregerica učiniti itekako seksi komad. Riječ je o komadu dizajnerice Stelle McCartney s trendovskim trapez nogavicama, a koje su zanimljive zahvaljujući neobično dubokom gornjem dijelu, nalik majici s debelim naramenicama, pa se Heidi Klum modno odvažila i odlučila prošetati samo u njima.

Ovim jednostavnim modnim potezom uspjela je od šarmantnog para tregerica stvoriti itekako seksi komad. Platformice i trapez nogavice učinile su da Heidine noge djeluju posebno dugo, a stajling je zaokružila zalizanom punđom, Hermesovom torbom boje konjaka i smeđim sunčanim naočalama.

Za razliku od modno odvažne Heidi, bivša teen zvijezda Hillary Duff odlučila je nositi Stellin par tregerica uz majicu. Poput Heidi, Hillary je odlučila noge u raskošno širokim nogavicama istaknuti platformicama, čime je postignut dojam da su duže. Hillary je začinila outfit odabirom sive torbice preko ramena, a retro vibru odjevnog komada naglasila je nemarnim valovima u kosi. Da su trapezice kao silueta traperica itekako popularne, već je dobro poznata činjenica, a ove dame dokazale su da jednako dobro izgledaju i u formi tregerica.