PRAKTIČAN I CHIC

Ovaj kardigan sjajan je dodatak jesenskoj garderobi, a tek kad vidite cijenu...

29.09.2023 u 17:26

Bionic
Reading

Mango nas uvijek iznova oduševljava svojim trendi i kvalitetnim komadima zbog kojih nećete morati u ozbiljne financijske pothvate, a cool kardigan s potpisom omiljenog španjolskog brenda, čija je cijena doista nevjerojatno niska, pravi je modni dragulj

Kardigani, osobito oni uži, koji se uklapaju u aktualne trendove s početka 2000-ih, odlična su modna investicija te se jako dobro kombiniraju sa svime što imate u garderobi, poput običnih crnih hlača, traperica, suknji...

Ako ste i ljubiteljica takve odjeće, onda će vas oduševiti ovakav kardigan, čija je cijena manja od četiri eura u Mangovom outletu, a dostupan je u dvije boje - crnoj i žutoj.

  • +10
Dugi kardigani Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj je odjevni predmet, ako se odlučite za varijantu u žutoj, savršen za dodavanje daška boje jesenskim tonovima poput sive ili crne te će svaki look podignuti na novu razinu i učiniti zanimljivijim.

Ovaj pastelni ton idealan je za kombiniranje s drugim neutralnim tonovima koji su karakteristični za jesen, poput krem, bež i boja pijeska. Možete se isto tako poigrati drugim tonovima jeseni, kao što su boja senfa ili narančasta, koja će ove jeseni biti posebno aktualna, savjetuje španjolska stilistica Raquel Mejías.

klisab

Chic stajlinzi poznatih Hrvatica: Pogledajte tko je sve došao na reviju domaćeg brenda

Pogledaj galeriju

Cool kardigan načinjen od rebraste mješavine pamuka i elastina bez problema možete nositi i kao top, tako da ovaj odjevni predmet ima zapravo dvostruku funkciju. Duljina mu je do visine kukova, ima duge rukave i V izrez te se kopča pomoću samo dva gumba sprijeda, u visini grudi, pa ga bez problema možete nositi i npr. za neku ležerniju večernju prigodu uz traperice širih nogavica i cipele ili čizme na petu.

Svojim dizajnom jako podsjeća na trendi topove iz 2000-ih, koji su odvažno otkrivali trbuh, a možete ga nositi i kao top ili kao kardigan.

Pa ako volite takav stil, nemojte puno oklijevati jer se sad prodaje za nevjerojatnih 3,99 eura, što je njegova snižena cijena.

Ako biste htjeli i hlače koje bi odgovarale ovom kardiganu, u Mangovom outletu se nalaze i ultra udobne hlače od iste tkanine sa širokim nogavicama, čija je cijena samo 5,99 eura.