vrući hit

Kate Middleton oduševila je izborom odijela, ali ono što doista privlači pažnju je ogrlica

29.09.2023 u 13:10

Bionic
Reading

Kate Middleton predstavnica je klasičnog,, besprijekoro elegantnog stila. A od nedavno njezini sve češći odabiri su ženstvena odijela koja sjajno kombinira s ostatkom garderobe. Međutim, ono što je ljubiteljima mode zapelo za oko je Katein lančić, model koji je pravi hit street stylea

Zlatni nakit stoljećima je bio statusni simbol, a i danas ostaje ključna komponenta garderobe svake moderne žene. A ako je vjerovati društvenim mrežama, koje se su snažni diktatori vladajućih modnih trendova vrijeme je da decentnost (barem što se tiče zlatnih lančića) ostavimo po strani. Hit s u krupnijih i upadljiviji modeli. Predvodnice street stylea i trendsterice uz vječno trendi bijele majice već sezonama nose pozamašne zlatne lančiće, a Hailey Bieber rijetko se može vidjeti bez njega.

Kate Middleton, koja je nedavno privukla pažnju jednostavnim modnim stajlinzima koji uključuju odijela krojenih u baznim bojama koja se nose s komplementarnim salonkama od brušene kože, tradicionalno se držala jednako neupadljivog nakita.

Naime, kad ne nosi nakit koji je bogato nasljedstvo kraljevske obitelji, a bira ga redom za glamurozne večeri i svečane prigode, princeza voli nježne lančiće s nanizane inicijalima svoje djece. Međutim, prilikom posjete AW Hainsworthu, obiteljskoj tvornici tekstila u Leedsu, princeza od Walesa je svom zelenom Burberry odijelu dodala upadljiv zlatni lanac.

  • +3
Kate Middleton u Yorkshireu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kate je svoj sako jednostrukog kopčanja, ukrašenog zlatnim gumbima i odgovarajuće hlače nosila uz bijelu svilenu bluzu, a dodala je i zelene čizme od brušene kože. No, ono što je doista zapelo za oko bio je upravo krupna zlatna ogrlica.

A tu je još jedna zanimljivost – taj princezin posjet naglasio je njezinu osobnu povezanost s tekstilnom industrijom: ugledna tvornica u Yorkshireu koju je obišla kupila je proizvodnu tvrtku njezine obitelji prije 65 godina. Godine 1958., njezin pradjed s očeve strane, Noel Middleton, igrao je značajnu ulogu u prodaji obiteljske tvrtke, William Lupton & Co, AW Hainsworthu u Pudseyju, nakon više od 160 godina poslovanja.

  • +7
Upečatljivi zlatni lančići Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo