SAVRŠENI TJEŠITELJI

Ovaj horoskopski znak čita vas kao otvorenu knjigu, dok vi ne znate što se njima zbiva u glavi

05.03.2023 u 07:24

Bionic
Reading

Opuštene, senzibilne i suosjećajne, Ribe su prijatelji koji će vam uvijek pomoći i ponuditi udobno rame za plakanje. Vrlo su dobri slušatelji koji neće jedva čekati da završite svoju priču kako bi mogli reći ono što je njima na umu

Baš naprotiv, pažljivo će vas saslušati bez suvišnih upadica i iskreno se uživjeti u ono što proživljavate. Iako zbog svoje sanjarske naravi ponekad izgledaju izgubljeno u vremenu i prostoru, sjajni su savjetnici koji će realno sagledati situaciju u kojoj se nalazite i pomoći vam riješiti probleme.

To će naročito doći do izražaja suočavate li se s krupnim promjenama u životu. Kao posljednji znak zodijaka koji objedinjuje iskustva onih prethodnih, znaju da ništa nije trajno. Nalikuju arhetipskim mudracima koji će vam olakšati prevladavanje kriznih razdoblja.

Pokušate li im sakriti da vas nešto muči, teško ćete u tome uspjeti jer su jednostavno previše intuitivne. Lako će prepoznati kad osmijehom pokušate sakriti bol koju u srcu osjećate. Slobodno im se povjerite bez straha da će vas povrijediti ili izdati.

Isabelle Huppert je Riba, rođena je 16. ožujka 1953. Izvor: Profimedia / Autor: Mairo Cinquetti/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pružit će vam utjehu, pomoći sagledati problem iz šire perspektive i dati dobru sugestiju kako da ga riješite. Uvijek će vam biti bezrezervna podrška, a ako vam kažu da vjeruju u vas ili u nešto što kanite učiniti, onda je to tako. Neće vam to govoriti reda radi.

Osjetite li se nesigurnima ili zlovoljnima, oraspoložit će vas makar morali glumiti optimizam.

  • +6
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28.veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ACTION PRESS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Neka vas ne uznemirava to što vas čitaju kao otvorenu knjigu, dok vi ne znate što se njima zbiva u glavi. Ribe su jednostavno takve, tajanstvene, imaju potrebu zadržati dio svoje privatnosti za sebe. Nije to zato što vam ne vjeruju, niti što žele nešto skrivati od vas, budu li osjetile potrebu da vam se povjere učinit će to.

  • +3
Justin Bieber je Riba, rođen je 1. ožujka 1994. Izvor: EPA / Autor: JACEK BEDNARCZYK

Njihov je unutarnji život vrlo kompleksan i ne žele njime opterećivati druge dok same ne uvide da im je nužna tuđa podrška i savjet. Koliko god mudre bile za druge, toliko su ponekad za sebe nerazumne i sklone hirovitim postupcima. Tu im možete pomoći tako da ih prizemljite i spriječite da povuku pogrešan potez.