PILAR DE ARCE

Ovaj genijalan stajling najbolji je dokaz da je kaput boje devine dlake najbolja modna investicija

20.01.2022 u 21:04

Bionic
Reading

Pilar De Arce, omiljena španjolska pedeset plus influencerica, uvijek u rukavu ima sjajna modna rješenja pa nas nimalo ne čudi to da njezin profil na Instagramu bilježi stalan rast pratitelja

Dobar kaput osnova je zimske garderobe, a unazad nekoliko sezona kao punopravna konkurencija onima u sivoj, tamnoplavoj, crnoj ili bež boji varijante su u upečatljivoj nijansi devine dlake.

Upravo se za takav model odlučila Pilar De Arce, španjolska influencerica koja modne kombinacije na kojima joj svi zavide niže jednu za drugom.

Pedeset plus modna ikona bez greške ga je spojila s udobnim hlačama širokih nogavica i čizmama na petu, a cool look za koji je dobila bezbrojne komplimente nadogradila je neobičnom torbom, sunčanim naočalama i pomno odabranim nakitom.

Pilar se odlučila za elegantni kaput s potpisom Karen Millen koji prati liniju tijela i naglašava struk zahvaljujući remenu na vezivanje.

  • +9
Kaputi na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kaputi u boji devine dlake svakom će stajlingu pouzdano dati notu luksuza, a njihova je prednost to što doista pašu uz sve, haljine, suknje, traperice, komada od kože...

TRENDOVSKO IZDANJE

Ova plavuša sa zagrebačke špice zna kako se nose vrući komadi na modnoj sceni

Pogledaj galeriju

Još od 1908. godine, kada je britanski brend Jaeger kreirao kaput od devine dlake, pa do danas modeli u ovoj nijansi jedni su od najpoželjnijih modnih komada. No s jednom razlikom - danas je ta tkanina zamijenjena mekšom vunom, kašmirom i moherom.

Osim toga, kaputi u ovoj raskošnoj nijansi odličan su izbor bez obzira imate li 30 ili 60 godina pa ako planirate investirati u vječiti zimski komad ove sezone, nećete pogriješiti modelima kakve vole i it djevojke poput Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber...